Temmuz 2019 Haberleri

Roma'dan Cengiz Ünder'e yeni sözleşme!

Roma'dan Cengiz Ünder'e yeni sözleşme! İtalyan ekibi Roma'nın, Ternana’yı 3-1 yendiği hazırlık maçında iki gol atan milli yıldızımız Cengiz Ünder’in sözleşmesi uzatılıyor.

Abdullah Avcı Beşiktaş yönetimi uyardı! Transfer gerçekleşmezse...

Abdullah Avcı Beşiktaş yönetimi uyardı! Transfer gerçekleşmezse... Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, defans eksikliğinin sezonu etkileyeceğini belirterek yönetimden transferin bir an evvel gerçeklemesini istedi.

Fenerbahçe Milli yıldız için teklifi arttırdı

Fenerbahçe Milli yıldız için teklifi arttırdı Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir adı transfer gündeminde olan Mahmut Tekdemir için teklifini arttırdı.

Aytemiz Alanyaspor kadrosuna takviye yaptı

Aytemiz Alanyaspor kadrosuna takviye yaptı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, geçen sezonu İspanya ekibi Leganes'te kiralık olarak geçiren 31 yaşındaki sağ bek Juanfran ile anlaştı

Galatasaray bir transferi daha bitirdi

Galatasaray bir transferi daha bitirdi Spor Toto Süper Lig 2019-2020 sezonu hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor’da takım kaptanı Deniz Türüç’ün transfer olup olmayacağı konuşuluyor. İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, transferi gündemde olan Deniz Türüç ile ilgili açıklama yaptı.

İtalyanlar duyurdu Avrupa hayali gerçek oluyor

İtalyanlar duyurdu Avrupa hayali gerçek oluyor Yeni sezon hazırlıklarını kapsamında Alman ekibi Hoffenheim maçında harika bir gol atan Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın Lazio ile anlaşmaya vardığını iddia edildi.

Beşiktaş'ta 2 futbolcuya yol göründü

Beşiktaş'ta 2 futbolcuya yol göründü Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer hamleleri devam ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı, iki isim ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER