GALATASARAY

Drogba'dan Galatasaray'a bir transfer daha!

Daha önce Michael Seri transferine öncülük eden eski Galatasaraylı Didier Drogba bir dünya yıldızı için daha devreye girecek.

Drogba'dan Galatasaray'a bir transfer daha!

Chelsea ile sözleşmesi sona eren Gary Cahill, Galatasaray'ın radarına girdi. Hem Chelsea hem de Galatasaray ile güçlü bağları olan Didier Drogba, transferi yönlendirecek.

Geride bıraktığımız sezon da F.Bahçe’nin gündeminde olan Daniel Sturridge, boşta olmasıyla iştah kabarttı. Trabzonspor’un görüştüğü İngiliz forvet, teklifleri değerlendiriyor. Yeni bir transfer savaşı başlıyor!

İtalyan basını, Yusuf’un Lazio ile yıllık ücret konusunda el sıkıştığını iddia etti. Lazio’nun, oyuncunun bonservisi için de 20 milyon euro+bonus şeklinde bir teklif yaptığı belirtildi.

AIK Stockholm forması giyen Karol Mets, Beşiktaş’ın kendisiyle ilgilendiği haberleri üzerine yaptığı açıklamada, “Bu benim için gurur verici bir şey. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Eğer AIK’ten ayrılacaksam daha büyük bir kulübe gitmeliyim” diyerek yeşil ışık yaktı. 1.91 boyundaki stoper için Kartal’ın temaslarının devam ettiği belirtildi.

Kanarya, Makedonların yeni yıldızı Darko Churlinov'u kadrosuna katmak için harekete geçti. 19 yaşındaki yıldız 10 numara ve sol kanatta oynayabiliyor. Genç oyuncu şimdiye kadar çıktığı 87 maçta 30 gol atarken 9 da asist yaptı. Fenerbahçe genç yıldızı kadrosuna katarak sonrasında Avrupa devlerine pazarlamak istiyor. Köln ile görüşmeler devam ediyor. 

Ön libero transferi için büyük uğraş veren Galatasaray, Lille formasını giyen Brezilyalı futbolcuyla ilgilenmeye başladı... Sarı-Kırmızılı yönetim, Terim'in onay verdiği 22 yaşındaki Maia için Fransız kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak.

Söz konusu haberde Galatasaray’ın Falcao’ya yıllık 5 milyon euro teklifte bulunduğu da yazılıken, Falcao’nun geleceğinin kısa sürede netlik kazanacağı, Monaco ile sözleşmesi devam eden Falcao’nun teklifl eri değerlendirme aşamasında olduğu kaydedildi. Menajer Ahmet Bulut, yüksek maliyeti nedeniyle Monaco’nun da elden çıkarmak istediği Falcao’yu bedelsiz G.Saray’a getirmek için çaba harcayacak.

Stuttgart’ın 21’lik ön liberosu Mangala, Ersun Yanal’ın isteğiyle markaja alındı. Alman ekibine de kiralama teklifi yapıldığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Barış Alıcı, Karadeniz temsilcisine transfer oldu. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin 22 yaşındaki oyuncusu Barış Alıcı’yı kiralık olarak renklerine bağladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER