FENERBAHÇE

Volkan Demirel cephesinden resmi açıklama

Fenerbahçe'de 17 senesini geride bırakan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel'in gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Oyuncunun menajerinden resmi açıklama geldi.

Volkan Demirel cephesinden resmi açıklama

Fenerbahçe'de Volkan Demirel bilmecesi devam ederken oyuncunun menajerinden resmi açıklama geldi. Sarı-lacivertliler ile geçtiğimiz sezon 1 senelik sözleşme imzalayan Volkan Demirel'in sözleşmesi sona ermişti.

Tecrübeli eldivenin gelecek sezonda Fenerbahçe'de forma giymek istediği ancak sportif direktör Damien Comolli tarafından veto yediği iddia edilmişti.

Demirel'in menajeri konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

MENAJERİ: "YÖNETİMİN TAVRINI BEKLİYORUZ"

38 yaşındaki kalecinin menajeri Erdinç Şehit, Volkan Demirel'in sarı lacivertli takımla yola devam etmeyeceği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Şehit, "Oyuncum hakkında çıkan ayrılık haberleri doğru değil. Fenerbahçe Yönetiminin tavrını beliyoruz" dedi.

Uzun yıllar sarı lacivertli formayı giyen ve takım kaptanlarından olan deneyimli kaleci, yönetimden haber bekliyor.

Volkan Demirel, geçen sezon da sözleşmesinin sona ermesinin ardından bir süre bekledikten sonra imza atmıştı. Tecrübeli kaleci ile ilgili bu sezon nasıl bir karar alınacağı merakla bekleniyor.

2002 yılında Kartalspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Demirel, 17 yılda, 5 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER