NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor’a destek olun, köstek olmayın! Karadeniz'in gözbebeği Trabzonspor’un istikrarsız futbolu ve aldığı sonucu tartışmak henüz erken.
Ege'de 'Fırtına' sert esti Spor Toto Süper Lig´in 23. Haftasında Trabzonspor, Göztepe´ye konuk oldu. Ligde inişli çıkışlı bir grafiğe sahip olan her iki takım için alınacak her puan ilaç gibi olacaktı. Trabzonspor ise deplasmandan 3 puanı evine götürmek için çaba harcadı.
Varsa yoksa Trabzonspor Trabzonspor’un ligdeki konumuna baktığımızda o kadar umutsuz olmaya gerek yok. Zira herkesin birbiriyle oynayacağı kritik maçlar var. Lig koptu demek bana göre doğru değil. Evet kaybolan bir hava var bu doğru ama henüz her şey bitmiş değil.
Olmadı Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, Trabzonspor evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı.
Yusuf Namoğlu’nunki timsah gözyaşı Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında, maçın sonucundan çok hakem ve hakemin maça olan etkisi konuşuldu. Evet Galatasaray maça tam kadro çıktı, evet Trabzonspor maça çoğu as oyuncusundan yoksun çıktı.
Trabzonspor hakem sayesinde yabancılar karmasına yenildi! Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, deplasmanda lig ikincisi Galatasaray'a konuk oldu. Şampiyonluk yarışının en önemli ve kritik maçlarından biri oynandı.
Fırtına güç tanımadı Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor kendi evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Geçen haftadan koparak çıkışa geçmek isteyen bordo-mavililer galibiyeti hak ettiler.
TREND HABERLER