NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor’da Çalımbay’ın getirilmesi 2.Yanal vakası! Trabzonspor'da teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirilmesi ikinci Ersun Yanal vakasıdır! Trabzonspor teknik adam konusunda aceleci davrandı. Felaket tellallığı yapmak istememem ama Ersun yanal için dediklerim Rıza Çalımbay için de geçerlidir.
Trabzonspor'un Ersun Yanal konusunda 'pardon' deme hakkı yok Trabzonspor’da 2. Ersun Yanal dönemi de böylece sona erdi.. Böyle olacağı belliydi.. Çünkü Ersun Yenal ismi fevkalade yanlış bir tercihti.. Bu sebeple Trabzonspor yönetiminin 'pardon' deme hakkı yok.
Trabzonspor'da 6 gollük hezimetin mazereti olamaz Süper Lig'in 8. haftasında, Trabzonspor kendi sahasında Akhisar'ı ağırladı. Kendi seyircisi önünde Akhisar’a 6-1 yenildiği maçla tarihinin en farklı mağlubiyetini alan bordo-mavililer adeta averaj takımına dönüştü..
Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı ‘milli ruh’u sahaya yansıttı Ampute Milli Takım, Avrupa Şampiyonu oldu. Zor şartlar altında çalışarak, bu gururu ülkemize yaşatan tüm takımıza teşekkür ediyoruz. Helal olsun.. Şimdi böyle bir sonuçla sevinince, A Milli takımımızı da düşünmeden edemiyor insan.
TFF Başkanı Demirören istifa için daha neyi bekliyor? Yıldırım Demirören, istifa etmek için daha ne olmasını bekliyor? Federasyon içindeki taraflı amatörler temizlenmeli ve taze bir kan gelmeli.
Trabzonspor’a süre yetmedi Alan savunmasıyla ritmini bozduğu rakibine ikinci yarı sahayı dar eden Trabzonspor, 2 kez geriye düştüğü maçı eşitledi ama salladığı rakibini tam yıkacakken karşılaşma sona erdi. Fazlasıyla tempolu geçen maçta,
Trabzonspor Yanal’ı gönderirse Mourinho’yu mu getirecek? Trabzonspor’un sezon başından bu yana istikrarlı sonuç alamaması taraftarlarını üzmektedir. Muazzam transferler yapmasına rağmen ligde basit puan kayıpları yaşayan bordo-mavililerde bazı taraftarlar, Ersun Yanal'ı istifaya davet ediyorlar.
TREND HABERLER