NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Hacıosmanoğlu'nun amacı seçilmek değil ibra edilmekti İbrahim Hacıosmanoğlu'un esas amacı genel kurul'da seçilmek değil, bi hayli bozuk olan mali tabloyu ibra ettirmekti. Onu da başardığına göre koltuğuna yaslanarak "ohh" demiştir.
Trabzonspor başkan adayları... Olağan Genel Kurula sayılı günler kala, adaylar listelerini açıkladı. Seçim sürecinden bu yana yaşanan polemikler sonrası birçok farklı konuda farklı vaatlerde bulunan adayların yönetime gelebilmeleri vaatleri, borçlar ve şampiyonluk alanında buluşuyor.
Hacıosmanoğlu sözünde durmalı Sözler tutulmak için verilir. "Beceremediğimiz zaman da o onurlu davranışı sergileyip 'biz beceremiyoruz' deyip becerecek insanlara bu kulübü bırakacak kadar Trabzonspor sevdalısıyız" diyenler beceremediklerine göre adaylıktan çekilmelidir.
Galatasaray da Masonik yapımı var? Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu dönemi son derece ani ve bir o kadar da şaşırtıcı bir şekilde son buldu ve akabinde yerine alternatifsiz tek seçenek olarak Mustafa Denizli'nin iş başına getirilmesi spor kamuoyunu farklı düşüncelere sevk etti.
Trabzonspor Divan Kurulu'na çağrı Trabzonspor Genel Kurulu'nda bireysel adaylığın netleştirilmesi için Divan Kuruluna çağrıda bulunuyorum.
Trabzonspor'a Mourinho bile gelse...! Bordo-mavili kulüpte teknik direktörlük konusunda bana göre bilinçsizce ve hovardaca davranışlar sergileyen Trabzonspor yönetimi yanlışa yanlış tercih ile çözüm bulmaya çalışıyor.
Şike Davası'nda beraat kararı malumun ilamı İnsan doğal olarak sormadan edemiyor; şike sanıklarını cami avlusundan almışlar? Bazı kesimlerin "kumpas" diye nitelendirdikleri bu olayda neden diğer kulüp başkanları yok.
TREND HABERLER