NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Usta'dan şimdiden enkaz devraldık edebiyatı... Trabzonspor başkanlık seçimi öncesinde "geleceğiz, düzelteceğiz" diyenler daha şimdiden enkaz devraldık edebiyatı yapmaya başladılar.
Yabancı hakem istemek ihanettir diyene bak! Yabancı hakem isteyenlerin Türk futboluna ihanet ettiğini savunan TFF başkanına bir hatırlatmada bulunalım. Türk futbolunda yabancı hakem istemek ihanet ise; Beşiktaş başkanlığı yaptığı zamanlarda onca yabancı futbolcu transfer edene ne denilmeli?
Lucescu önemli ama olmazsa olmaz değil Trabzonspor başkanının Lucescu'yu takımın başına getirmek için girişimde bulunduğu yönünde haberler spor basınında yer alıyor. Ancak Lucescu transferi balon olmamalı! Ayrıca başka kulüpten adam ayartmak Trabzonspor'a yakışmaz
Trabzonspor'un 7. şampiyonluğu! Trabzonspor 7. şampiyonluğunu internette değil, TFF ve şike davasının görüldüğü Yargıtay'ın önünde yapmalı.
Trabzonspor'da Lucescu bilmecesi Trabzonspor'da teknik direktörlüğe kimin getirileceği tartışılıyor. Teknik direktörlük hususunda istikrar olmayan bir takımdan ne kadar başarı beklenebilir ki?
Dünya futbolu rüşvet ve yolsuzluğu affetmedi Türkiye'de şike davasından ceza alanlar beraat ettirilirken, dünya futbolunda FIFA Etik Komitesi, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile UEFA Başkanı Michel Platini'yi 8 yıl futboldan men etti.
Trabzonspor'u başkan değil CEO yönetmeli Trabzonspor elektronik cihaz olmadığına göre uzaktan kumanda ile yönetilmemeli! Türkiye'nin medarı iftiharı olmuş Trabzonspor mutlaka yerinden yönetim ile yani Trabzon’dan yönetilmeli.
TREND HABERLER