NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor taraftarı gidişattan endişeli Trabzonspor'un un inanılmaz düşüşü hızla devam ediyor. Bu durum hiç iyi bir durum değil. Mevcut durum karşısında futbolcuların da giydikleri formanın değerini ve anlamını hatırlatmaya sanırım gerek yok!
Trabzon kulüplerinin kahreden kaderi Karadeniz ekibi Trabzonspor ve pilot takımı 1461 Trabzon ne kötü tesadüftür ki; her iki Trabzon'da fikstür itibari ile 14. sıraya düşmüşler.
Hakem Deniz Bitnel'i kurtarmak için Trabzonsporlu Aykut'u yakacaklar! TFF yönetimine yakınlığı ile bilinen basın kuruluşları, Galatasaray-Trabzonspor maçında skandal yönetim gösteren maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’i kurtarmak için Trabzonsporlu Aykut'u hedefe koyup, insafsızca linç kampanyasına tabi tutuyorlar!
Hakem Deniz Bitnel düdüğünü duvara asmalı!... Galatasaray Trabzonspor maçında verdiği yanlış ve hatalı kararlar nedeniyle bordo mavili ekibin yenilmesine neden olan ve haksız kırmızı kartlar gösteren Deniz Ateş Bitnel'in istifası istenmeli, istifa etmiyorsa görevden alınmalı!
Hakeme gösterilen kırmızı kartın esas muhatabı TFF'dir Galatasaray Trabzonspor maçında, bordo mavili oyuncu Salih Dursun hakemin elinden yere düşen kırmızı kartı alıp Hakem Deniz. Bitnel'e kırmızı kart göstermesi çok doğru ve isabetli bir karardır ve bu kararın esas muhatabı Türkiye Futbol Federasyonudur.
Trabzonspor'da bu ruhsuz futbol, kimin eseri? Spor Toto Süper Lig'i gibi önemli bir arenada Akhisar Belediyespor karşısında Trabzonspor forması giymiş futbolcular vardı. Ancak o formayı taşıyan oyuncuların içlerinde ruh kalmamıştı.
Aziz Yıldırım Yargıtay'daki dava için önceden tüyo mu aldı? Bayram değil seyran değil, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlık konusunda yaptığı "Mayıs ayında bırakmıyorum, buradayım" şeklindeki açıklaması zihinleri bulandırmıştır.
TREND HABERLER