NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Rizeliler, küme düşünce Trabzon’dan bilmemeli! Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Çaykur Rizespor, Alanyaspor'u 1-0 yenmesine rağmen küme düştü. Ama olan Trabzonspor'a oldu! Trabzonspor Bursaspor'a 2-1 yenilince küme düşen Çaykur Rizespor cephesi Trabzonspor'a adeta ateş püskürdü.
PFDK kulübüne göre hukuk, adamına göre muamele mi uyguluyor? Tahkim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettiği olaylı derbide Fenerbahçeli Robin Van Persie'nin yaptığı çirkin hareketi görmezden geldiği gibi Hollandalı futbolcunun cezasında tenzilat yaptı.
Cumhurbaşkanı eleştiriliyor TFF başkanı neden eleştirilemiyor? TFF özerk cumhuriyet mi? Cumhurbaşkanı eleştiriliyor, TFF başkanı neden eleştirilemiyor? Yıldırım'ın “Bugün stadyum dolu olsa sahaya inerlerdi." sözü hariç, PFDK ‘nın verdiği cezayı haksız ve yersiz bulduğumdan ötürü karşı çıkıyorum.
Trabzonspor’da Yanal gönderilirse Mourinho mu getirilecek? Trabzonspor, tarihinin en berbat Süper Lig dönemlerinden birini daha geçiriyor. Ersun Yanal ne yapsın? Oyuncu forması için oynamıyorsa çıkıp golü kendisi mi atacak? Trabzonspor'a Mourinho bile gelse çare olamaz!
Trabzonspor Fenerbahçe karşısında şeytanın bacağını kırmalı Trabzonspor şeytanın bacağını kırmalı: Fenerbahçe’yi mutlaka yenmeli. Bordo mavili futbolcular köklü bir takım olmanın ruhunu kavramalı ve maçlara çıkarken kendisi için, forması için ve dahası şerefi için oynamalı!
Trabzon’a yeni stadyum hayaldi gerçek oldu! Trabzonspor camiası büyük rüyasına sonunda kavuştu... Bordo mavili kulübün yeni stadı, 18 Aralık akşamı düzenlenen törenle resmen açıldı.“Şenol Güneş Spor Kompleksi her bakımdan Türkiye’nin en hızlı ve en teknolojik stadyumu olma özelliğini taşıyor.
Trabzonspor seksenlerin ruhuyla oynarsa yener demiştim! Süper Lig'in 8. haftasında, Galatasaray, sahasında Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Bordo-Mavililer, Sarı-Kırmızılı rakibini N'Doye'nin golüyle 1-0 mağlup etti ve Arena’dan 3 puanla ayrıldı. N’doye hem kendini hemde trabzonspor’u kurtardı.
TREND HABERLER