NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor bu sezon şampiyon olacak başka yolu yok! Trabzonspor için şimdi birlik zamanı.. Bulunduğu lige damgasını vuran üç kez üst üste şampiyon olan Trabzonspor için şimdilerde en uzun süre şampiyonluk yaşayamayan takım olarak anılıyor. Karadeniz ekibi bunu hak etmiyor.
İstanbul'da 4 gol var, kazanan yok! İstanbul'daki gol düellosunda kazanan yok! Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Burak Yılmaz attı, Başakşehir eşitliği yakaladı! İki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni fena dağıttı! Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında, Trabzonspor kendi evinde Gençlerbirliği’ni ağırladı. Ev sahibi Trabzonspor'un 3-1 galip geldiği müsabakada, bordo-mavililer hem taraftarına hem de futbolseverlere keyifli bir maç seyrettirdi.
Fırtınaya Ege rüzgarı engeli.. Süper Lig 3. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Göztepe'ye 3-2 mağlup oldu. İzmir ekibi ligdeki ilk galibiyetini aldı. Trabzonspor gücünü ve hırsını soyunma odasında bıraktığı için 3 puanı İzmir temsilcisi Göztepe’ye bıraktı.
Fenerbahçe’den Avrupa'ya erken veda! Zayıf rakibini geçemedi... Kadıköy'de son ses, Vardar Ovası.. Makedonya'da rakibi Vardar’a 2-0 yenilen Fenerbahçe, İstanbul'da da 2-1 mağlup oldu. Fenerbahçe Ülker Arena Stadı ve taraftarlar maça hazır fakat Aykut Kocaman ve oyuncular tatilde havası veriyor.
Trabzonspor şeytanın bacağını yine kıramadı! Trabzonspor, Kadıköy'de 20 yıllık galibiyet hasretine bir türlü son veremedi. Karadeniz ekibi iki kere öne geçtiği maçı kazanamadı. Bordo- mavililer Kadıköy’den beraberlik ile ayrılarak 20 yıl sonra yine galibiyetle tanışamadı.
Arda Turan olayının sorumlusu Fatih Terim! Arda olayının baş sorumlusu "Gazetecileri uçağa ben aldım" diyen Fatih Terim’dir. Çünkü o gazeteci uçağa alınmamış olsaydı öyle bir nahoş hadise de yaşanmamış olacaktı. Ayrıca olaya müdahale edemediğini belirtmesi acizlik ifadesidir.
TREND HABERLER