NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
İşte Trabzonspor bu!. Trabzonspor, evinde Osmanlıspor'u ağırladı. Bordo- mavili takım 2-0 geriye düştüğü maçta Osmanlıspor'u 4-3 yendi. Toplam 7 golün atıldığı maçta deyim yerindeyse taraftar gole doydu.
Karakartal'a Akhisar engeli Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Siyah-Beyazlıların sayısız gol ve bir penaltı kaçırdığı karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.10 kişi kalan rakibinin kilidini açamayan Beşiktaş haftayı evinde çok önemli iki puan bırakarak kapadı.
TFF, Milli Takım ve Lucescu fiyaskosu Milli takımın başına Lucescu'yu getirmekle yeterince hata yapan bir federasyondan çok şey beklemek de sanıyorum ki bizlerin hatası. Pardon da insana bir sorarlar sevgili Demirören, sen ne yapıyorsun? Neredesin? Ne şartlar altında ne vaad ediyorsun?
Trabzonspor yine tökezledi! Kayserispor evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Süper Ligin 11. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile oynadı. 14:00'da Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu başlayan maç beraberlikle sonuçlandı.
Trabzon’da büyük derbi: Trabzonspor 2 - Galatasaray 1 Trabzonspor evinde Galatasaray' ağırladı. Rodallega ve Burak Yılmaz'ın olmadığı maçta Galatasaray'ın yenilmezlik serisi sona erdi. Bol kartın çıktığı derbiyi Trabzonspor kazandı!
Derbi vasat gol kesat! Günler öncesinden konuşulmaya başlayan ve neredeyse dünya derbisi olarak şişirilen Galatasaray – Fenerbahçe maçı vasatlıktan öteye gidemedi. Fenerbahçeli Vandallar yine iş başındaydı. TFF'de “Yabancı oyuncu varsa yabancı hakem de olmalı”
“Gemi batarken önce fareler terk edermiş…” Sezona büyük umutlarla başlayan ancak aldığı sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'a bir darbe de Evkur Yeni Malatyaspor'dan geldi. Sahadan 1-0 yenik ayrılan Bordo Maviler, 9. haftada 4. kez sahadan puansız ayrıldı.
TREND HABERLER