NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor Galatasaray'a karşı koyamadı Süper Lig'in 27 haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor'u ağırladı.. Kritik karşılaşmayı Cim Bom, Feghouli ve Gomis'in golleriyle 2-1 kazandı ve liderliğini sürdürdü. Trabzonspor ise; İstanbul'dan yine eli boş döndü!
Trabzonspor, Malatyaspor'a patladı!. Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü kalmayan Trabzonspor, Malatyaspor'un zayıf noktalarını affetmedi.
Eski ruhu olmayan 'Fırtına' Kara Kartal'ı durduramadı Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, ruhsuz ve isteksiz futbolla evinde Beşiktaş' yenildi. Taraftar avantajıyla bile maçı kazanamayan bordo-mavililerin, şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekiyor.
Trabzonspor, lidere yenildi Trabzonspor ev sahibi olma avantajını ve taraftarını arkasına almasına rağmen, Başakşehir karşısında gol yüzü göremedi ve 35. dakikada Adebayor'dan yediği golle maçı kaybetti.
Fırtına esti ama Beto'yu deviremedi! Burak Yılmaz'ın yokluğunda,Rodallega'nın ilk 11'de bulunduğu maçta Göztepe'yle berabere kalan Trabzonspor, alacağı maçı Göztepe kalecisinin mükemmel performansı nedeniyle alamadı.
Trabzonspor şeytanın bacağını bu kez de kıramadı! Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında evinde Fenerbahçe’yi konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısında kendi sahasında galibiyet hasreti çekiyordu. Sarı-Lacivertli takıma karşı galip gelme özlemi çeken Bordo Mavililer şeytanın bacağını bu kez yine kıramadı
Trabzonspor bu kez şeytanın bacağını kıracak! Trabzonspor bu kez şeytanın bacağını kırıp Fenerbahçe’yi yenebilir mi? Bence bu sefer yenebilir, yenmeli de.. Evet, sen Trabzonsporsun kalk ayağa silkin kendine gel Fenerbahçe defansa çekilsin, hücuma geç fileler havalansın.
TREND HABERLER