NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Kupan için oyna Trabzon! Trabzonspor’un, Fenerbahçe'ye karşı tutuk oyunu bu maçla kırılmalı! Dik oyna Trabzon. Sen İstanbul dukalığına son veren Anadolu takımısın, taraftarın seyircinle şerefli mazinle, sen büyüksün Trabzon.
Trabzonspor'daki çöküntünün sorumlusu kim? Burak Yılmaz'ı kadro dışı bırakan Ünal Karaman'ın ekibi ise 4 maçtır kazanamıyor. Yeni Malatyaspor karşısında sahadan 5 farklı yenilgi ile ayrılan Bordo-Mavililer’in 3 puan hasreti 4 maça yükseldi..
Trabzonspor 3 haftadır kazanamıyor! Burak kaybedilmemeli Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde Bursaspor karşılaştı. Müsabaka 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Trabzonspor'un puan alması değil kazanması lazım Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamlayarak Antalya’ya hareket etti.
Her şey VAR gol yok Trabzonspor’a milli aralar yaramıyor. Ne zaman milli maç için ara verilse Trabzonspor bundan olumsuz etkileniyor. Bordo-mavililer bir milli ara sonrası tekrar puan kaybı yaşayarak taraftarlarını üzdü.
Trabzonspor seriyi sürdürmenin peşinde Son 2 maçını kazanan bord-mavililer, Erzurumspor'u da yenerek, üst üste 3. galibiyetini almayı hedefliyor.
Trabzonspor Akhisar'ı dağıttı! Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor Akhisar deplasmanına konuk oldu. Ege'de fırtına koptu, bordo - mavililer, rakibi Akhisarspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı.
TREND HABERLER