NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor’un kupası müzede olmasa da kalplerde.. Trabzonspor'un kuruluşunun 51. yıldönümünde, kutlamalara eşlik eden başarılara maalesef ki; sahada kazanılan fakat masa başında kaybedilen 2010-2011 Şampiyonluk Kupası burukluğu da selam gönderiyor.
Trabzonspor'da beklenti yüksek…Ünal Karaman sıkı çalışıyor Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ünal Karaman, yoğun mesaisiyle dikkat çekiyor. Başkan Ahmet Ağaolu'nun gelmesiyle birlikte, öze dönme politikası ve taze kan arayışına giren kulübün yenilenme isteği olumlu sonuçlar verecek gibi duruyor.
Fırtına taraflarına 'Bu takım lig boyunca neredeydi?' dedirtti Bursaspor ve Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya geldi. Sezon içerisinde kaybettiği puanlarla ilk 4'ten uzaklaşan Trabzonspor, rakibini 3-1 yendi ama taraftarına da 'bu zamana kadar neredeydiniz' dedirtti.
Trabzonspor, 7-0'ı unutmadı Antalyaspor’un gözünün yaşına bakmadı Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 31. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 yendi. Bordo-mavililer 2 yıl önce 7-0 gibi çok ağır bir yenilgi aldığı rakibine adeta ders verdi.
Trabzonspor’un yetenek yoksunları! Trabzonspor Sivasspor’a kendi sahasında 2-0 yenildi. Bordo-Mavili ekip Kayserispor'un da puan kaybetmesiyle haftayı 5. sırada tamamladı
Önce yağmur, sonra dolu.. Süper Lig 29. hafta kapanış mücadelesinde Trabzonspor, Osmanlıspor karşısında 2 kez 2 farklı öne geçmesine rağmen avantajlarını koruyamadı ve sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.
Muharrem Usta'nın vaatleri hayal oldu! Trabzonspor'a, '' 50. yılında şampiyonluk'' vaadiyle gelen Muharrem Usta, yapılacak seçimde aday olmayacağını açıkladı. Vaatler hayal oldu... 2,5 yılda bırakıp gidiyor
TREND HABERLER