NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
‘Fırtına’yı direkler engelledi Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor deplasmanda DG. Sivasspor'a konuk oluyor. Trabzonspor geçen haftanın yenilgisini bu hafta unutturmak için sahaya çıktı.
Her takım için 'VAR' Trabzonspor için yok! TFF'nin 'VAR'ı ne işe yarar? Maçı bir kenara bırakında asıl şu VAR’ı konuşalım. Dünkü maçta verilmeyen bariz bir 1 penaltı vardı. Şimdi TFF’ye sormak lazım Trabzonspor’a VAR olan neden yok?
Trabzonspor bu gidişle şampiyon olacak! Trabzonspor son yıllarda görülmediği bir şekilde lig mücadelesi veriyor. Mali yönden ve bazı oyuncuları ile problem yaşamasına rağmen bordo-mavililer bu gidişle şampiyon olacak gibi
Kara Kartal yuvasında Fırtına'ya tutuldu! Trabzonspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı elinden kaçırdı! Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldı.
Kara Kartal mı, Kaplan mı? Kaplan Vodafone Park’ta ne yapabilir? Hamle yapıp avını parçalayabilir mi? Yoksa ava giderken avlanır mı? Kara Kartal, evinde misafir ettiği Kaplan’a yem olur mu?
Trabzonspor ağırladığı Konyaspor'u net skorla yendi Trabzonspor, Konyaspor'u 3-0'la geçti. F.Bahçe ve Kayseri galibiyetleri ile moral bulan bordo-mavililer, bugün Konyaspor’u da yenerek seriyi sürdürdü ve ligde 33 hafta sonra üst üste 3 maç kazanmayı başardı.
Trabzonspor şeytanın bacağını kırdı! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşmanın başından sonuna üstün olan Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bordo-mavililer sonunda şeytanın bacağını kırdı, 18 maç sonra Fenerbahçe'yi yenmeyi başardı.
TREND HABERLER