NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Kanarya Fırtına'ya tutuldu son saniyede kurtuldu Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında büyük bir çıkışa geçerek seri yakalayan Trabzonspor deplasmanda, ligin 14. sırasında bulunan, küme düşmeme mücadelesi veren Fenerbahçe'ye konuk oldu.
Fırtına savuruyor 5'te 5 yaptı Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor evinde, Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı.Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yenmeyi başardı.
Trabzonspor'un rahatlığı Bursaspor’un gerginliği Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının açılışında Trabzonspor deplasmanda Bursaspor'a misafir oldu.Müthiş bir mücadele içinde geçen müsabakada Trabzonspor, Bursaspor'u Abdülkadir Ömür'ün şahane golüyle 0-1 yenerek 3 puanı kazanan taraf oldu.
Trabzonspor'dan kolbastı şovu Spor Toto Süper Lig'in 27. hafatasında Trabzonspor evinde Antalyaspor'u ağırladı. Trabzonspor'un galibiyet serisi 3 maça çıkarken yenilmezlik serisi ise 5 maç oldu.
Trabzonspor yense bi türlü yenmese bi türlü.. Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında BB Erzurumspor'u deplasmanda 1-0 yenmenin sevincini yaşayamadı. Nitekim bordo-mavililer Avrupa kupalarına katılmak, mavi-beyazlılar ise ligde kalmak için mücadele veriyordu. Trabzonspor Erzurumspor’u yenemese puan kaybı yaşayacak ve zirveden uzaklaşacaktı. Yani aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali...
Trabzon’dan kötü futbol iyi skor Trabzonspor ağırladığı Akhisarspor'a puan vermedi. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor evinde , Akhisar'ı ağırladı. Geçen hafta 3 puana bu kadar yakınken , 1 puanla yetinen bordo-mavililer, evinde ve taraftarı önünde 3 puanı almak için sahaya çıktı.
Trabzonspor avantajını koruyamadı Trabzonspor, İstanbul'da ilk yarıyı Kasımpaşa önünde 2-0 önde bitirdi. Kasımpaşa son haftaların en etkili oyununu oynadı ama goller Trabzonspor'dan geldi.
TREND HABERLER