NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Trabzonspor galibiyeti 90 artı 4'te kaçırdı Süper Lig'in 2 yarısının ilk haftasında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor, Rıza Çalımbay'ın da gelmesiyle çıkışa geçmişti. Bordo-mavililer, Konya'da son dakikada yediği gol ile galibiyeti kaçırınca deyim yerindeyse hüsrana uğradı.
Trabzonspor Antalya'da güç topluyor Her kış olduğu gibi bu kış da Antalya kampı birçok takıma devre arasında ev sahipliği yapacak. Süper Lig'in ara tatile girmesiyle birlikte kampa çekilen Trabzonspor kafilesi, çalışmalarını tam gaz devam ettiriyor.
Fırtınaya Karabük molası.. Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor Karabükspor'a konuk oldu. Zirveye gözünü diken Trabzonspor, deplasmanda 1 puana razı oluyor. Eski Trabzonsporlu İbanez ortaladı, Yatabare golü attı. Fırtına'nın galibiyeti kıl payı çizgiden döndü!.
Trabzonspor Kasımpaşa'yı 3 golle geçti! Süper Lig’in 15. Haftasında Kasımpaşa evinde Trabzonspor’u ağırladı. Burak Yılmaz’ın yıldızlaştığı maçta, konuk takım ev sahibini 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Bordo mavililer, ben de buradayım mesajı verdi.
Bursaspor kendi evinde deplasmanda! Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor'u 1-0 yendi. Bursaspor hocası maç öncesinde, "Favori Fenerbahçe, elimizden geleni yapacağız" diyerek taraftar desteğiyle rahat kazanacakları maçı baştan kaybedeceklerini kabullendi.
Trabzon, esti gürledi... Fener nefes aldı.. Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor, 3 'te 3 yapmak için sahaya çıktı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta, Trabzonspor Antalyaspor'a gol yağdırdı. Fenerbahçe'de evinde Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
Burak var, sıkıntı yok Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yendi... 8 maç sonra dış sahada kazanan Bordo-Mavili ekip bu sezon ilk kez üst üste maç kazanmış oldu. Deplasmanı da boş geçmeyen Burak, ''ben varsam sıkıntı yok'' mesajını veriyor.
TREND HABERLER