NURETTİN ÖZGENÇ / TÜM YAZILARI
Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
TÜM YAZILARI
Fenerbahçe’ye kumpas kuruldu iddiaları hiç gerçekçi değil! Fenerbahçe’ye kumpas kuruldu iddiaları gerçekçi değil, kanıt lazım. Şike davasında bir hukuk skandalı yaşanmıştır ve bu hukuk skandalının baş aktörleri bugün 'kumpas' algısı oluşturarak günah çıkartmaya çalışmaktadırlar!
Şampiyonluk kupasının maddi ve manevi ruhu Trabzonspor'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım " 2010-11 sezonu şampiyonluk kupası için "şan ve şerefle, alnının akıyla kazandığı kupadır. Yerle gök bir araya gelse ancak bu kupa Trabzon'a gider" dese de o kupanın maddi ve manevi ruhu Trabzonspor'dadır.
Asrın ‘Şike Davası’ kumpasa dönüştürüldü! ‘3 tarlayı da sürdük’ sözü ve ‘yağmur da yağar ekinler çıkar’ söylemi birer temenniden mi ibaretti? Ele geçen tapeleri yok sayarak yapılan bu aklama operasyonu hukuki olabilir ama adaletli olabilir mi?
Trabzonspor için prestij F.Bahçe için hedef maçı Trabzonspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Trabzonspor, ezeli rakibi karşısında evindeki beş yıllık galibiyet özlemine son verip, kötü geçirdiği sezonda taraftarını mutlu etmeli artık.
F.Bahçe şike davasından aklanmaya mı çalışılıyor? Son günlerde "Fenerbahçe'ye kumpas kuruldu" iddiaları gündeme gelmektedir. Bu durum zihinleri bulandırdığı için doğal olarak Yargıtay aşamasında ki "Şike davası sanıklarının beraat kararları onanacak mı" kuşkusu uyandırmaktadır.
Hırvat hakemin F.Bahçeye yaptığını Trabzon her maçta yaşıyor! Hırvat hakemden ağzı yanan F.Bahçeliler ancak anlar Trabzonspor'un halini.. Trabzonspor hakem yanlışlarını hep yaşıyor ama kimsede bir şey demiyor!
Cenaze günü düğün yapılmaz! Trabzon-Beşiktaş maçı ertelenmeli Ülkede fiili yas var, Trabzon- Beşiktaş maçı ileri bir tarihe ertelenmeli. Ankara Kızılay’da gerçekleştirilen ve tüm ülkeyi yasa boğan, onlarca insan hayatını kaybetti yüzün üzerinde vatandaş yaralandı.
TREND HABERLER