YAZARLAR

Kara Kartal mı, Kaplan mı?

Kaplan Vodafone Park’ta ne yapabilir? Hamle yapıp avını parçalayabilir mi? Yoksa ava giderken avlanır mı? Kara Kartal, evinde misafir ettiği Kaplan’a yem olur mu?

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Trabzonpor, deplasmanda Beşiktaş'a konuk oluyor.

Kaplan Vodafone Park’ta  ne yapabilir? Hamle yapıp avını parçalayabilir mi? Yoksa ava giderken avlanır mı?

Kara Kartal, evinde misafir ettiği Kaplan’a yem olur mu? Yoksa pençeleriyle avını mideye indirip, üç puanı kapıp, üst sıralara yükselebilir mi?

Favori Trabzonspor

Üst üste 3 puan alarak zirveye göz kırpan bordo-mavililer, Avrupa'dan hüsranla dönen Karakartalı’da avlamak istiyor.

İki takımın da puanlarının eşit olduğu puan cetvelinde, alınacak her puan zirveye daha da yakınlaştırıyor. Ancak bu maçtan üç puanı alacak olan moral ve motivasyon açısından daha da güçlenecektir.

Bu sene şampiyonluk umutları yeşerten ve gençlere fırsat veren Ünal Karaman'ın tercihleri takımın Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'tan ibaret olmadığını herkese göstermiş oldu.

Keyifli izlenebilecek bir maç olacak mı?

Trabzonspor son 3 haftadır şahane oynuyor. Camia, oyuncular mutlu. Maç kazandıkça havaya giren bir Trabzonspor var. Oyuncu grubu da keyif alıyor. Trabzonspor, hem moral hem de öz güven olarak Beşiktaş'tan daha iyi durumda. Son maçlarına bakıldığı zaman takımda ciddi bir değişim var. Oyuncular sahada yüksek moralle oynuyor ve aralarında da iyi anlaşıyorlar.

İki takımın kadrolarına bakınca, Beşiktaş'ın yedek kulübesi yeterince genişken, Trabzon'un gençlerinin ise hırsı göze çarpıyor. Son zamanların en keyifli maçlarını Trabzonspor oynuyor. Pazar günü de hareketli ve heyecanlı bir olacağa benziyor.

Yorumlar
TREND HABERLER