YAZARLAR

Fırtına güç tanımadı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor kendi evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Geçen haftadan koparak çıkışa geçmek isteyen bordo-mavililer galibiyeti hak ettiler.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

İlk yarıda ev sahipliğinin avantajını kullanan bordo-mavililer, Abdülkadir'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topla Rodallega'yı buluşturarak6. dakikada ile golü buldu ve hem moral depoladı hem de maçın başında öne geçmenin sevincini yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlanırken bordo-mavililer , ikinci yarıda da baskısını sürdürdü. Rakip kalede arka arkaya pek çok pozisyona giren Trabzonspor, ataklarından sonuç alamasa da kalesinde de gol görmedi ve tek golle 3 puanı aldı.

İkinci yarının 51.dakikasında Orgill'in Trabzonspor ağlarına gönderdiği top, elle müdahale gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Trabzonspor bu maçta gösterdiği performansla ,gelecek günler adına taraftarına umut verdi.Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren bordo-mavililer için daha hiçbir şey bitmiş değil.

Ünal Karaman'ın takımına olan güveni oyuncuların özgüvenini de etkilerken, Ekuban'ın bencilliğini törpülemesi takımın hayrına olacaktır. Bu kadar pzoisyona girip, sonuca bu kadar etkisiz kalmak elbette tarafatardan sahaya bir tepkiye neden olabiliyor.


Bu sonuçla 2 maç aradan sonra galip gelen Trabzonspor, puanını 33'e çıkarırken ligde üst üste 6.
maçından da mağlubiyetle ayrılan Ankaragücü ise 20 puanda kaldı.

Yorumlar
TREND HABERLER