MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Tek sorun yabancı sınırı mı? Evirdiler çevirdiler düşürdüler çıkardılar ama yabancı sınırında kimseyi memnun edemediler. 6 dediler, 6+2 dediler, 6+2+2 dediler, sonra serbest olsun ama 14 kişi takım kadrosunda 11 kişi maç kadrosunda olsun dediler.
Fenerbahçe’den Muhteşem Geri Dönüş Ev sahibi olarak taraftarının önünde maça hızlı başlayan Beşiktaş 10.dakikada Gökhan Gönül ve 18.dakikada Burak Yılmaz ile skoru 2-0’ getirerek büyük avantaj elde etti.
Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun Fenerbahçe taraftarı yıllardır bu sloganı attı. Şimdi renkler değişti ve aynı sloganı Konyaspor taraftarı atıyor.
Ne yaptın Alper hoca! Haftanın açılış maçında ne Kayserispor konuşulur ne Fenerbahçe! Her iki takımın da kazanmak zorunda olduğu maçta ilk yarıda Mehmet Ekici’nin şutu dışında tek bir pozisyon dahi yoktu.
Yükselme zamanı Fenerbahçe devre arası transferlerinde oldukça başarılı bir adım attı. Comolli’nin devrede olmadığı ve ligi bilen oyuncuların alındığı bir devre arası transfer dönemi geçti.
Sıkı tutunun Ersun hocanın gelişi ile heyecanlanan Fenerbahçe taraftarları yine büyük hüsran içerisindeler.
FFP’ye Dikkat! Mali yapıların bu denli kötü olduğu Finansal Fair Play’in (FFP) takipte olduğu bu dönemde riske girip hata yaparlarsa yazık ederler. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın çok dikkat etmesi gerekiyor
TREND HABERLER