MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Sözünü tut Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe üzerinden prim yaptın! TFF Başkanı oldun ve fetöden korkup Fenerbahçe’ye ceza kestin. Uefa yetkilileri ile masa başında yabancı dil bilmediğin için kandırıldın. Yalan yanlış bilgilerle açıklamalar yaptın.
Ne Aykut Kocaman’mış be! Aykut Kocaman’ın yıldız oyuncularla anlaşamadığını da inkar edemeyiz. Bu bir gerçek. Fenerbahçe’den Alex’i, Konyaspor’dan Hleb’i gönderdi.
#AzizYıldırımİstifa Gözleri görmez, kulakları duymaz olmuşçasına umursamayan bir başkan ile karşı karşıyayız. Takımı başarıya götüren, çıtayı yükselten kim varsa tek tek gönderdi. Takımın ayarlarını bozdu. Taraftarı tribünlerden soğuttu.
Yıkım haftası Takımlarımızın bir oyun tarzı yok. Bu konuda en beğendiğim takım Başakşehir olmasına rağmen bu hafta beni hayal kırıklığına uğrattılar. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesine, kötü futbol oynamasına alıştım ama Başakşehir’in kötü futbol oynamasına şaşırdım.
Taraftarı bezdirdiniz!!! Transfer döneminde kime el atıldı ise olumsuz netice alındı. Taraftar son ana kadar bekledi. Yönetimden isimler sosyal medyada mesajlar verdi. Transferle ilgili insanları umutlandırdı. Taraftar kendini kandırılmış hissediyor.
Fenerbahçe neden transfer yapamıyor! Fenerbahçe yönetimi transfer sezonlarını başarısız yönetiyor. Reklamlarda Robben gelsin, Suarez gelsin dediler. Ne oldu? Fenerbahçe 2 senedir 10 numara alamıyor
Kapanış çok güzel oldu Stadın açılışını da yıllar önce Fenerbahçe galibiyetle yapmıştı. Kapanışı da galibiyetle yaptı. Stadı resmen Fenerbahçe açıp kapattı.
TREND HABERLER