MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Passolig neden var? İnsanların futbol izleme zevkini tribün kapatarak, seyircisiz oynama cezası vererek, mesai saatlerinde gündüz maçı koyarak engel olma hakkınız yok
Fenerbahçe ilk defa... Pereira bu maçta çok istekli olan Van Persie ve Volkan’a maçı tamamlama fırsatı vermeliydi.
Konyaspor geliyor bak! Tüm Türkiye rövanş maçında Konyaspor tribünlerini izlesin. İnanıyorum ki Beşiktaş maçında 42 bin taraftar Konyaspor’u yarı finale taşıyacak desteği verecek
Durmak yok yola devam Fenerbahçe artık transferde ince eleyip sık dokumalı ve uzun vadeli projelere imza atmalıdır. Aldığı gençleri yüksek bedellerle satabilmeli, yıldız oyunculardan maksimum katkıyı almalıdır. Laf olsun diye transfer dönemi kapanmıştır.
Fenerbahçe’de neler oluyor? Onlar para için oynar, fazlasını veren olduğu zaman giderler ama bu taraftar ölene kadar o tribünleri terk etmez. Karşılıksız sever, destek olur, cebine giren olmaz, hep cebinden çıkar ama karşılığında iyi futbol bekler.
Milli Takım taraftarı olabilmek Genel anlamda futbolla ilgisi olmayanların bile büyük bir çoğunluğunda takım sevgisi vardır. Fenerbahçe ile Galatasaray benim 25 Milyon taraftarım var diye yarışır. Beşiktaş, benim taraftarım az ama siyahla beyazız biz diye övünür.
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner Kumpas çöktü, Fenerbahçe kazandı. Şimdi ise bu kirli oyununun parçası olanlardan hesap sorma zamanı geldi. Suçsuz yere hapis yatanların hesap sorma vakti geldi. Atılan iftiraların, çektirilen eziyetlerin hesap vakti geldi.
TREND HABERLER