MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Fenerbahçe’yi yıkamazsınız! MHK başkanı “Avrupa’da Beşiktaş aleyhine karar verildi ama hakeme düşük not veremezler” demişti ya bende ona soruyorum. Sizin Cüneyt Çakır’a düşük not vermenizi kim engelliyor?
Fenerbahçe tam gaz ileri Özellikle Ali Koç’un başkan adaylığını açıkladıktan sonra takımdaki çıkış da dikkatlerden kaçmadı. Taraftarın maça bu denli ilgi göstermesindeki en büyük etkenlerin başında bu geliyor.
Trabzonspor yönetimi ayıp ediyor! Cas davasından utanmadan fotoğraf paylaşıp kupa isteyen Trabzonspor yönetimi!!! 3 Temmuz davasına bakan savcıları, polisleri ve hakimleri savunmaktan da mı utanmıyorsunuz?
Kızdırmayalım Başkanı! Hoca suçlu, yönetici suçlu, futbolcu suçlu, taraftar suçlu ama Aziz başkan sütten çıkmış ak kaşık! Seni sevmediği için insanlar takımının maçına gelmiyor. Takım boş tribünlere oynuyor.
Fenerbahçe’nin işi çok zor! Fenerbahçe ligin en iyi stoperlerine, forvetlerine, kanatlarına ve orta sahasına sahip olabilir. Fenerbahçe’de sahada bu oyuncuları yönlendirecek, kilit pas atacak, sistem oyununda liderlik üstlenecek oyuncu yok.
Gelmekle gitmek arasındaki fark Ziyech, Belhanda, Velbuena gibi isimlere daha yenileri ekleniyor. Fenerbahçe taraftarı ise şu an alternatifler arasında sadece Ziyech ismine sıcak bakıyor.
Milli kadro hüsranı! Sırf Galatasaray’ın oyuncusu diye sezonun en başarısız ismi Semih Kaya’yı kadroya alarak zaten formayı hakkaniyetle vermediğinizi ortaya koydunuz.
TREND HABERLER