YAZARLAR

Milli kadro hüsranı!

Sırf Galatasaray’ın oyuncusu diye sezonun en başarısız ismi Semih Kaya’yı kadroya alarak zaten formayı hakkaniyetle vermediğinizi ortaya koydunuz.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fatih Terim’i milli takımın başında hiçbir zaman başarılı görmüyorum. Bakmayın finallere direk gittiğimize. Olmayacak ihtimaller oldu da öyle gidiyoruz. Bu durumdan Fatih hoca asla pay çıkarmasın. Konya’daki müthiş atmosfer, taraftarın futbolculara verdiği destek kamçıladı takımı ve sonrasında şans eseri finallere gittik. Evet çok sevinçliyiz, istediğimiz yerdeyiz.

Fatih Terim milli takım formasını asla hakkaniyet doğrultusunda vermemiştir. Basın mensupları bu konuda kendisine soru bile soramıyor. Neden? Beyefendi tek patron, ona soru sorulamaz, istemediği soruyu soran olursa basın toplantılarına katılamaz.

Elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin. Bu kadronun defansı turnuvaya yetecek düzeyde mi?

Emre Mor yetenekli olabilir ama Gökhan Töre’yi kenara iter onu alırsan burada hak hukuk yok demektir.

Alper Potuk bu formayı hak etmek için daha ne yapmalıydı?

Ömer Toprak neden yok? Sen stoperde adam yokluğunda Mehmet Topal’ı stoper yapıyorsun ama Ömer’i kadroya almıyorsun. Sebebi de Gökhan’la araları bozuk diyeymiş. Peki Gökhan neden kadroda değil?

Sezonun ikinci yarısının en iyi kalecilerinden olan ve istatistiklere göre zirvede olan Serkan Kırıntılı bu kadroda nasıl olmaz? Burası oyuncu yetiştirme yeri değil, bir turnuva oynayacağız ve elindeki en fit adamların orada olması gerekmiyor mu?

Peki ya Ali Çamdalı? Bu adamı hiç mi izlemedin? Kadroya girebilmesi için İstanbul takımlarında mı olmalıydı hoca?

Alakasız adamları alıp onlara transfer yolu açıyor, değerlerine değer katıyorsun ama iyi oynayan adamları görmek istemiyorsun. Gençlerin transferlerinden komisyon mu alıyorsun diye aklına gelmez mi adamın.

Mevlüt Erdinç’i almayıp sakat olan Burak Yılmaz’ı kadroya almak ne demek?

Hocam sol bekle, ön liberoyu stopere atarak kendine kadro derinliği oluşturduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Sırf Galatasaray’ın oyuncusu diye sezonun en başarısız ismi Semih Kaya’yı kadroya alarak zaten formayı hakkaniyetle vermediğinizi ortaya koydunuz.

Biz şampiyonada milli takımımızı destekleyeceğiz, onlarla beraber atacak kalbimiz ama sizin bu hakkaniyetsiz tutumunuza da hesap soracak birileri çıkacaktır diye düşünüyorum. Ben sizin kadro seçimizi beğenmediğimi belirtmek isterim. Size rağmen millilerimiz umarım başarılı olurlar. Artık şans golleri ile gülen değil, gerçek futbol oynayan bir milli takım izlemek istiyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER