YAZARLAR

Umutlandık…

Antalya deplasmanında alınan bir puan çok değerli bir puandır. Deplasmanda kaybetmemek çok önemli. Oynadığımız futbolun karşılığı bir puan mı, elbette değil. Kazanmak için oynayan bir Konyaspor vardı. Önümüzdeki haftalar adına bize umut verdi.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Antalya deplasmanında alınan bir puan çok değerli bir puandır. Deplasmanda kaybetmemek çok önemli. Oynadığımız futbolun karşılığı bir puan mı, elbette değil. Kazanmak için oynayan bir Konyaspor vardı. Önümüzdeki haftalar adına bize umut verdi.

Deplasmanda oynayan Konyaspor’un %59 topa sahip olması ve rakip kaleye 15 şut girişiminde bulunması çok değerliydi. Tek sıkıntı bu 15 şutun 2 tanesinin isabetli olmasında. 531 pasta %83 isabet oranı da Konyaspor adına iyi bir veri olarak kayıtlara geçti. Sahaya çıkan kadro Volkan hariç iyiydi. Aykut Kocaman’ın sahaya çıkarmasını istediğimiz kadro aşağı yukarı buydu. Oyuna sonradan dahil olan Hurtado’nun önümüzdeki haftalarda daha fazla süre alması ve beklentileri karşılaması gerekir. Ayrıca yeni transfer Mak’ı da çok beğendim. Sahaya girer girmez enerjisi ile farkını belli etti. Denizlispor maçında ilk onbirde olmasını bekliyorum. Bu arada sakatlanan Miya’ya da geçmiş olsun. 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak. Bir diğer yeni transfer Thuram’da gol sorununa çözüm olmadı. Lakin takıma katkısını görmezden gelemeyiz. İnşallah o da bir an önce gol atmaya başlar.

Önümüzde iki iç saha maçı var. Denizlispor ve Göztepe maçları çok önem arz ediyor. Bu iki karşılaşmadan 6 puan bekliyorum. Antalya maçındaki bir puanı bu iki maçta alınacak 6 puan değerli kılacak. Konyaspor’un iki maç üst üste kazanması gerekir. Bu iki maç sonrası takım kendine gelecek ve inşallah kazanma alışkanlığı edinecek. Konyaspor kadro itibari ile iyi bir takım ve iyi bir hocası var. Malatya maçı ile başlayan düşüş bu iki maç ile çıkışa geçme zamanı olur diye ümit ediyorum. Konyaspor’a da güveniyorum. Bunun için taraftarın her zamankinden daha fazla destek vermesi şart. Kötü gidişatı tersine çevirmek için kenetlenme zamanı. Bu maç saatleri ile nasıl olacak diye düşünmüyor da değilim.

Konyaspor’un maç gün ve saatleri nasıl ayarlandı bilemiyorum ama normal karşılayamıyorum.

Denizli maçı cumartesi saat 14:00’de,

Göztepe maçı cumartesi saat 17:00’de,

Kayseri deplasmanı cumartesi saat 14:00’de,

Kasımpaşa maçı cumartesi saat 14:00’de,

Malatya deplasmanı cumartesi saat 14:00’de…

İç saha maçlarında cumartesi insanların çalıştığı bir günde gün içinde insanlar maça nasıl gelecekler? Cumartesi günü saat 14 ve 17 yerine 19 olabilirdi. Ayrıca deplasman maçlarını da televizyondan izlemek isteyen insanların yine iş saatine denk gelmesi ve bunun 5 hafta üst üste olması bir tesadüf mü? Türk futbolu neden ilerlemiyor, tribünler neden dolmuyor diye lüzumsuz konuşma yapanlara sesleniyorum. Tam olarak sizin gibiler yüzünden Türk futbolu bu halde. İnsanlar maça gelemesin diye gün içine maç koyuyorsunuz. Sonrada çıkıp taraftar sayısını yorumluyorsunuz. Önce kendinize bir çeki düzen verin ondan sonra futbolu ve taraftarları yorumlayın. Beceremiyorsanız da bırakın…

Yorumlar
TREND HABERLER