YAZARLAR

Fenerbahçe’yi yıkamazsınız!

MHK başkanı “Avrupa’da Beşiktaş aleyhine karar verildi ama hakeme düşük not veremezler” demişti ya bende ona soruyorum. Sizin Cüneyt Çakır’a düşük not vermenizi kim engelliyor?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bugüne kadar neler oldu bu ülkede neler! Şikenin kralını yaptılar zamanında da kimseden ses çıkmadı. Arabalar verildi, kaleciler satın alındı ama tık çıkmadı. Sezon içerisinde futbolcu transferleri oldu da çıkıp iki kelime edemediler. Fetö örgütünün hain şike kumpası olunca da bugüne kadar içinde biriktirdiklerini tek çırpıda söyleyenlere şahit olduk. Herkes temizdi, Fenerbahçe şikeciydi! Federasyonu, Basın kuruluşu, savcısı, hakimi, polisi Fenerbahçe’yi yargısız infazla suçlu ilan etti!

Fetö bu ülkeyi yıkamadı!

Hsyk seçimlerinde hile yaptı olmadı

Mit krizi çıkardı olmadı

Gezi de tutmadı

17/25 Aralık’ta da başaramadı

15 Temmuz’da hüsrana uğradı

Şimdi de ekonomi ile üzerimize geliyorlar, gelecekleri varsa görecekleri de var.

Fenerbahçe’yi de  aynı şekilde şike ile yıkacaklarını sandılar. Fenerbahçe gelirini kaybetmiş olabilir, mahkemelerde yorulmuş olabilir fakat onurunu ve şerefini satmamanın gururunu yaşamaktadır.

Hakimi, savcısı, polisi kim varsa ya içerde ya kaçak! Neden? Fenerbahçe’ye oynadıkları bu kirli oyunun cezasını çekecekler. Kumpas iddianamesi kabul edildi. Göreceksiniz bu işin sonunda Fenerbahçe kazanacak.

İşte tam da bunu bildikleri için Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda önüne engeller koyuyorlar.

Şunu net olarak söylemeliyim ki Beşiktaş’ın ekonomisini düzeltme çalışması yürütülüyor. Federasyon Başkanına borçlu kulüp mü olur Allah aşkına! Bu borç nasıl ödenir? Beşiktaş şampiyon olacak gelir elde edecek, Şampiyonlar ligine gidecek ki bu borç ödensin.

Fenerbahçe’ye karşı hakemlerin tutumu net bir şekilde ortadadır. Beşiktaş Avrupa’dan elenince konuşan Mhk Başkanı neden diğer takımlarımız hakem kurbanı olunca konuşmadılar? Fenerbahçe’ye İvan Bebek’in yapmış olduğu kıyıma neden ses çıkarmamıştır? Ligde hangi pozisyon için hakem tehdit edilmiştir? Musa Sow’un bana göre verilmeyen buz gibi golü için “Buna gol verecek hakemin kokartını gider evinden söker alırım” diyen bir MHK başkanı olabilir mi? Kaldı ki o maçta 3 tane net penaltı pozisyonu var ve Cüneyt Çakır o maçta 8.4 puan alıyor.

MHK başkanı “Avrupa’da Beşiktaş aleyhine karar verildi ama hakeme düşük not veremezler” demişti ya bende ona soruyorum. Sizin Cüneyt Çakır’a düşük not vermenizi kim engelliyor?

Fenerbahçe’yi hakem kararları ile de yenemeyeceksiniz. Bu düzeninize de çomak sokacak Fenerbahçe. Yakında kokusu çıkar. Futbola birileri müdahale ediyor. Futbolda skorları hakemler değil, futbolcular belirlemelidir. Bir takımıma 2 penaltı çalıp maç kazandıran, diğer takımın golünü saymayıp, penaltılarını vermeyip maç kaybettiren hakem istemiyoruz. Bırakın sahada oynayan, hak eden kazansın. İnanın Federasyon ve MHK’ye zerre kadar güvenim yok. Bu saatten sonra da bu düzen bozulmaz ise hakemler Fenerbahçe’nin attığı golleri vermek için iki kere düşünürler. Hatta Sow bundan sonra röveşata gol atma girişiminde bulunmaya bile cesaret edemez belki. İnanın sadece Fenerbahçe cephesinden bakmayın. Birkaç takım kollanırken diğerleri doğranıyor. Trabzonspor- Adanaspor maçında skoru hakem belirledi. Beşiktaş- Bursa maçında skoru hakem belirledi. Antalya- Fenerbahçe maçında skoru hakem belirledi. O zaman sahadakileri neden yoruyorsunuz? Kendi tiyatronuza neden sporcuları alet edip yoruyorsunuz?

Fenerbahçe yönetimi gerçekten bu gidişatı durdurmak zorundadır. Yazımı Aykut Kocaman hocanın bir sözü ile bitirmek istiyorum.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkması gibi kötü bir huyu vardır.

Yorumlar
TREND HABERLER