MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Fenerbahçe için reçete Sezon başında yapılan harika transferlerin ardından herkes açık ara şampiyon oluruz, gelen geçene 5 atarız diye düşünürken şu düşülen duruma bakın. Hepimizin atladığı bir şey vardı. Pereira ve Aziz Yıldırım
Yaşananlar rezalet! Trabzon’da meydana gelen olaylar ise artık bardağı taşırmıştır. Geçen sene Fenerbahçe otobüsü kurşunlanmış ve takım kafilesi ölümden dönmüştü. Failler hala bulunamadı. Ya da davanın üstü kapatıldı.
Ört bas etme girişimi Kızdırmayın bak Başkanlığı bırakırım demesi gerekirken 10 yıl daha başkanlık yaparım gibi insanlarla alay eden cümleler kuran kişi artık basit numaraları yutturamaz
Ey Aziz Yıldırım! Bu taraftar çok mu şey istedi! O kadar para harcamakla olmuyor Aziz Başkan! Herkesi paralı köpek yaptın. Seni her eleştirene paralı köpekler dedin.
İkramlar başladı Bir gün önce Beşiktaş şampi… diyenler bir gün sonra ipler Fenerbahçe’nin eline geçti demek zorunda kalıyor.
Uefa en büyük şikecidir 17 Mart 2016 akşamı Uefa’nın alnına kara bir leke olarak bulaşmıştır. Bu kurumlardan eyyamcılar, tetikçiler temizlenmelidir. Uefa, futbolun mafyası haline gelmiştir.
Derbiler Fenerbahçe’den sorulur Fenerbahçe derbi atmosferini iyi biliyor. Taraftar gücünü arkasına alıp rakibe sahayı dar ediyor. Ne hocalar geldi geçti, ne oyuncular değişti ama Fenerbahçe derbi konusunda hiç değişmedi.
TREND HABERLER