MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Önümüzdeki sezonun adı yaşlılar ligi olsun Takımlarımız genç ve gelecek vaat eden oyunculara para harcasa inanın ileride daha kaliteli bir ligimiz olur. Kiralanan oyuncular için takımda bir iki kişi olmak sureti ile tecrübe adına anlam verebiliyorum ama takımlarımızın yaş ortalaması çok yüksek
Transfer Söylentileri Peki bu kadar oyuncu alınıyor, giden hiç olmayacak mı? Elbette olacak. Fenerbahçe, transferleri yaparken gidecek oyunculara göre de hareket ediyor.
Konyaspor geliyor bak! Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyaspor kupayı Başakşehir’in kazanmasını istiyordu. Konyaspor kupayı alarak hepsinin hayallerini suya düşürdü ve bir kez daha Avrupa kupalarına direk katılma hakkı elde etti
Aykut Kocaman’la tarih yazmaya bir adım kaldı Aykut hoca meselesine gelecek olursak başka bir takımla anlaştığını düşünmüyorum. Lig bitmeden asla görüşme yapmayacaktır.
TFF artık istifa etmelidir! Kurullarının aldığı kararların adaletli olduğu ve insanların verilen kararlara tatmin olduğu bir düzen istiyoruz. Maçın skorlarını hakemlerin tayin etmediği bir sistem istiyoruz. Herhangi bir kulüpten alacağı olan başkan istemiyoruz!
Beşiktaş’ın En Büyük Şansı Rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray gerçekten iyi sezon geçirmiş olsalar şu an yarışta Başakşehir ve Beşiktaş değil, Fenerbahçe ve Galatasaray olurdu.
Kupada yarı final rüzgarı Kupa finali büyük ihtimalle Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanır. Her iki takımın da önceliği kupayı kazanmak.
TREND HABERLER