MUHAMMED IŞIK / TÜM YAZILARI
Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]
TÜM YAZILARI
Takımlarda hakemde beraberliğe oynadı Galatasaray puan farkı rehavetine kapıldı cesur oynayamadı, Fenerbahçe deplasmanda oynadığı için beraberlik iyidir dedi, hakemde bunlar zaten beraberliğe razılar aman başladığı gibi bitsin dedi.
Hangisi Milli? Sahada yüreğini ortaya koyarak sadece Ay yıldızlı bayrağımızı gururla temsil eden mi? Yoksa sahadan çıkarken sırıtan mı? Engelleri olmasına rağmen milli forma ruhu ile engelleri kaldıran mı? Engelleri olmamasına rağmen kendileri engel olan mı?
Kadıköy Klasiği Maç oynanırken seni ciddiye almayan Aykut hocaya bile bir şeyler söyledin. Hakeme küfür ettin. Bunu maçı izleyen herkes anladı. Küfür de öyle böyle bir küfür değildi. Hocası hakeme küfür eden bir takımın oyuncusu sahada neler yapmaz!
Fenerbahçe niye bu hallere düştü? Sen Fenerbahçesin! Formanı, kombineni alacak taraftarına hitap edecek oyuncular almak zorundasın. Stadı dolduran taraftarına iyi maç izletmek zorundasın
Fenerbahçe mi? Aziz Yıldırım mı? Bu sene daha zor olacak. Takım zamanla oturur ama kaybedilenler asla geri gelmez. Taraftar bu tabloyu asla unutmaz. Maç sonu ağlayan küçücük çocukların ahını aldınız. Onları ağlatmayacaktınız!
Ey Aykut Hoca! Fenerbahçe taraftarı gücenirse, suçlarsa ve kızarsa Aykut hoca alınmayacak. Olgunluk gösterecek. Taraftara da kulak vermesini bilecek. Ben iyi hocayım, ben sistem hocasıyım diyerek asla kibir yapmayacak
Konyaspor’un başarısı gölgelenemez! Şu an Konyaspor üzerinden 6222 çalıştırıp bugüne kadar yaşanan olayların faturasını Konyaspor’a kestirmek için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Konyaspor sizin şamar oğlanınız değildir!
TREND HABERLER