YAZARLAR

Kızdırmayalım Başkanı!

Hoca suçlu, yönetici suçlu, futbolcu suçlu, taraftar suçlu ama Aziz başkan sütten çıkmış ak kaşık! Seni sevmediği için insanlar takımının maçına gelmiyor. Takım boş tribünlere oynuyor.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Kulüp Başkanı demek tüm şubeleri kucaklayan, taraftarın desteğini arkasına alan, onlarla sevinip onlarla üzülen demektir. Fenerbahçe Başkanı ise taraftara kızan, küfür eden, resim çekinirken bile azarlayan, tehdit eden başkan olarak bir spor kulübü başkanına yakışmayan hareketlerde bulunmaktadır.

Fenerbahçe taraftarı şampiyonluğa göre destek veren ya da tepki gösteren taraftar değildir. Sahada formanın hakkını veren oyuncuları alkışlayan, şampiyon olamasalar bile forma alan, stadı dolduran bir taraftar topluluğudur. Aziz Yıldırım bu özelliği tamamen bitirdi.

Taraftara kombine satmadı!

Onları tehdit etti, hakaretler savurdu!

Kızdırmayın beni 10 yıl daha başkan olurum dedi!

Stada almadı!

Hoca kovdu!

Futbolcu kovdu!

Yöneticileri küstürdü!

Hoca suçlu, yönetici suçlu, futbolcu suçlu, taraftar suçlu ama Aziz başkan sütten çıkmış ak kaşık! Seni sevmediği için insanlar takımının maçına gelmiyor. Takım boş tribünlere oynuyor. Sahaya etki yapan, futbolcuyu koşturan, takımı ateşleyen 12 numara artık yok!

Aziz Yıldırım hala Yargıtay kararını bekleyeceğini, sonra istifa edeceğini söylüyor. Fakat altını çizmek istiyorum. O gün yine aday olmanın kapısını açık bırakıyor. Ben bir daha aday olmayacağım demiyor. Fenerbahçe için canım feda diyor ama bunu uygulamıyor. Fenerbahçe’yi kendisine siper ediyor.

Taraftar yine de Manchester United maçında öfkesini, sitemini bir kenara bırakıp stadyumda müthiş bir destek verdi. Taraftar ile takım bütünleşince Fenerbahçe oyun olarak da daha güzel  bir oyun sergiliyor. Hemen akabinde Akhisar maçında da gayet güzel bir oyun çıkardılar ortaya. Son haftalarda oyun anlamında da skor anlamında da taraftarını memnun eden bir Fenerbahçe izlemeye başladık. Umarım bu güzel gidişatı Aziz Yıldırım olmadık şekilde ortaya çıkıp bitirmez. Bence hiç ortalarda görünmesin.

Son olarak AMAN NAZAR DEĞMESİN diyelim.

Yorumlar
TREND HABERLER