YAZARLAR

Sözünü tut Mehmet Ali Aydınlar

Fenerbahçe üzerinden prim yaptın! TFF Başkanı oldun ve fetöden korkup Fenerbahçe’ye ceza kestin. Uefa yetkilileri ile masa başında yabancı dil bilmediğin için kandırıldın. Yalan yanlış bilgilerle açıklamalar yaptın.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bedeli ne olursa olsun Fenerbahçe’ye zarar verdiysem şahsen ödemeye hazırım diyen Mehmet Ali Aydınlar artık çıkıp açıklama yapmalıdır. Yüz yıllık kulübe leke sürülürse peşini bırakmam ama verdiğimiz karar hatalı ise bedelini ben ödeyeceğim dediği halde neden çıkıp bir açıklama yapmıyorsunuz?

Mahkeme kararını verdi, Yargıtay başsavcılığı kararın onanmasını istedi. Mehmet Ali Aydınlar kameralar önünde şov yapmıştı. 45 Milyon Euro gibi bir takam biçmişti. Şimdi o 45 Milyon Euro’yu kendisinden istiyorum. Fenerbahçeli bütün taraftarlar bu 45 Milyon Euro’nun ödenmesini bekliyor. Mahkeme sürecinde kanal kanal gezip insanlara bu taahhüdü veren beyefendi neden şimdi çıkıp söz verdim ve sözümü tutuyorum diyemiyor? Bol keseden sallaması kolaydı, hadi buyurun, ödeyin!

Fenerbahçe üzerinden prim yaptın!

TFF Başkanı oldun ve fetöden korkup Fenerbahçe’ye ceza kestin.

Uefa yetkilileri ile masa başında yabancı dil bilmediğin için kandırıldın.

Yalan yanlış bilgilerle açıklamalar yaptın.

Aziz Yıldırım’ı sevmeyenler bile bu konuda takımına güvendi ve kulübünün, başkanının yanında durdu. Fenerbahçe şike yapmaz dedi. Siz ise leke sürüldü ise hesabını sorarım, aksi halde ben ödeyeceğim dediniz. Kulübünüzden şüphe duydunuz. Şimdi hesap verme zamanı geldi! Lütfen daha fazla rezil olmadan borcunuzu ödeyin!

Şahsen Aziz Yıldırım’ı her seferinde yönetimsel hatalarından ve kulübe sportif anlamda başarısızlığından dolayı istifaya davet ettim. Hala da bu konuda düşüncelerim değişmedi, değişmez. Buna rağmen bu süreçte Fenerbahçe’ye atılan iftiralara, yapılan kumpaslara karşı tepkimizi dile getirdik. Fenerbahçe, fetöye teslim olmayan, ona savaş açan bir kulüptür. Fenerbahçe’ye olan sevginizi göstermenizin zamanı gelmiştir.

Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazanmak için şunları yapmalıdır.

Aziz Başkan sportif başarısızlıktan dolayı başkanlığı bırakmalı ve Fenerbahçe’y başarıya götürecek yeni isimlerin önünü açmalıdır.

Mehmet Ali Aydınlar ise 3 Temmuz sürecinden ötürü Fenerbahçe camiasından ve Aziz Yıldırım’dan özür dilemeli ve sözünü tutarak Fenerbahçe’ye 45 Milyon Euro ödemelidir.

Fenerbahçe’nin başında Ali Koç gibi bir ismi görmek isterim. Yönetiminde de Sadettin Saran, Acun Ilıcalı, Ferit Şahenk gibi isimler olmalıdır. Alt yapı ise Kuyt’a emanet edilmelidir. Bir Fenerbahçeli olarak gönlüm bu şekilde istiyor. Sağlıcakla kalın.

Yorumlar
TREND HABERLER