YAZARLAR

Taraftarı bezdirdiniz!!!

Transfer döneminde kime el atıldı ise olumsuz netice alındı. Taraftar son ana kadar bekledi. Yönetimden isimler sosyal medyada mesajlar verdi. Transferle ilgili insanları umutlandırdı. Taraftar kendini kandırılmış hissediyor.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe hiç bu kadar alay konusu olmamıştı. Kadro kalitesi iyi dediğimiz takım 4 yer duruma geldi. Takımın hocası iyi olsa kadrosu iyi olmuyor, kadrosu iyi olsa hocada sıkıntı oluyor. Tam ikisi bir arada iyi olacak diyoruz bu seferde takımın en önemli noktasına transfer yapılmıyor. Fenerbahçe hep aynı pozisyonda oynayan oyunculardan kurulu bir takım. Kanat ve defansif orta saha yığını bir takım oldu. Topu ileriye taşıyacak, şapkadan tavşan çıkaracak bir oyuncu yok.

Taraftar kulübüne destek olmak için kombine alırdı, bilet alırdı, ürün alırdı ama şimdi tribüne de gelmiyor, üründe almıyor. Taraftar bezdi! Herkes suçlandı ama yönetim hala yerinde duruyor. Taraftarı küstürdünüz! Bu yönetim gitmeden taraftar asla eskisi gibi olmayacak. Tribünler dolmayacak. Ürün satışı olmayacak.

Transfer döneminde kime el atıldı ise olumsuz netice alındı. Taraftar son ana kadar bekledi. Yönetimden isimler sosyal medyada mesajlar verdi. Transferle ilgili insanları umutlandırdı. Taraftar kendini kandırılmış hissediyor.

Başakşehir takımına bakıyorsunuz devre arasını 4 iyi transfer yaparak tamamlıyor. Adebayor gibi bir yıldızı alarak taraftarı da tribüne çekmek istiyor. Beşiktaş’a bakıyorsunuz stoper alıyor açığını kapatıyor. Babel ve Demba Ba’yı alıp riske girmiyor. Fenerbahçe’de ise Wiel ve Emenike kadro dışı kalıyor. Aatıf bu saatten sonra fayda sağlamaz. Mehmet Ekici transferinin sürecinde Aatıfa taraftarın bakış açısı değişti ve tribünlerin ıslıklanmasından sonra onunda Fenerbahçe macerası sonra erdi. Mehmet Ekici transferi bile tamamlanamadı. Sadece Karavaev alındı ve o mevkii içinde zaten oyuncu alternatifi çok. Volkan, Alper, Karavaev, Lens, Stoch, Aatıf aynı mevkii oyuncuları. Aynı şekilde orta saha oyuncuları Souza, Topal, Ozan ve hatta bana göre 10 numara denilen Salih’de aynı tip oyuncular. Peki bu takımın forvetleri ile kanatları arasında bağ kuracak, oyuna şekil verecek kim var? Kimse yok!

Fenerbahçe taraftarlarının tamamı şampiyonluk ümidini kesti. Şampiyon oluruz diyen taraftar var mı? Bence yok. Şu an Başakşehir bari şampiyon olsun diyenlerin sayısı oldukça artmıştır. Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir arasında bir şampiyonluk yarışı olur diye düşünüyorum. Fenerbahçe taraftarı psikolojik olarak da bitti.

Aziz Yıldırım takımın üstüne kabus gibi çöktü. O gitmeden kimse rahat etmeyecek. Yönetimin başarısız olduğunu kabul edip bırakması gerekiyor. Bu iş yürümez. Kimseyi üzmeden, kırıp dökmeden görevi bırakma vakti geldi. Lütfen istifa edin!!!

Yorumlar
TREND HABERLER