YAZARLAR

Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun

Fenerbahçe taraftarı yıllardır bu sloganı attı. Şimdi renkler değişti ve aynı sloganı Konyaspor taraftarı atıyor.

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe taraftarı yıllardır bu sloganı attı. Şimdi renkler değişti ve aynı sloganı Konyaspor taraftarı atıyor. Futbolculuk döneminde efsane oyuncular arasında olan Aykut Kocaman, şimdi de teknik direktörlük kariyerinde adından sıkça söz ettiriyor. Fenerbahçe’de zor günler geçiren ama camiayı ayakta tutan isim olarak gönüllere taht kurmuştu. Konyaspor’da da tarihin en başarılı dönemlerinde Aykut Kocaman imzası var. Lig üçüncülüğü ve çift kupanın mimarı olan Aykut Kocaman Konya’nın el üstünde tuttuğu bir isim haline geldi.

Fenerbahçe – Konyaspor maçında istatistiklere bakınca Fenerbahçe’nin farklı bir şekilde önde olduğunu görüyoruz. Sonuca bakınca da her iki takımda birer puan aldılar. Fenerbahçe kan kaybına devam ediyor. Konyaspor ise son iki haftada zorlu rakiplerine karşı yenilmeyerek yoluna devam ediyor. Fenerbahçe’nin 10 kişi kalan Konyaspor karşısında puan kaybetmesi tamamen futbolcuların beceriksizliğinden diyemeyiz. Serkan Kırıntılı’nın muhteşem performansının da etkisi olduğunu belirtmek gerekir.

VAR ile alakalı ne kadar konuşursak konuşalım, ne yazarsak yazalım hiçbir faydası yok. Göz göre göre bu kararları nasıl verdiklerini anlayamıyorum. Jahovic’in atıldığı pozisyonda karar çok ağırdı. Basmak istemediği o kadar belliydi ki buna nasıl kırmızı kart verdi anlamak zor. Skrtel’in Zuta’ya yaptığı sert müdahale ise direk kırmızı kartla sonuçlandırılması gerekirken sarı kartla geçiştirildi. Bu kararlar oyunun dengesini tamamen bozdu. Her hafta bir kulübün başını yakıyorlar. Eskiden acaba hakemler görmedi mi diyorduk. Şimdi gördükleri halde kararlar yanlış olduğuna göre yorum yapmanın bir anlamı kalmıyor.

Aykut Kocaman’ı tebrik ederim. Sahaya sürdüğü kadro ve oyun yapısı ile herkese ders veriyor. Hepimiz hayranlıkla izliyoruz. Hiç riske ve heyecana girmiyor. Ne zaman ilerde basacağını, ne zaman kendi sahasında kalacağını çok iyi biliyor. Yakaladığı başarılar tesadüf olamaz. Alkışlar Aykut Kocaman’a…

Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER