Haziran 2021 Haberleri

Galatasaray'da seçim tehlikeye girdi! Üyeler mahkemeye gidiyor

Galatasaray'da seçim tehlikeye girdi! Üyeler mahkemeye gidiyor Galatasaray Spor Kulübü'nde 19 Haziran günü yapılması planlanan seçim, bazı üyelerin mahkemeye gitmeye karar vermesi sebebiyle tehlikeye girdi.

Beşiktaş'ın gözde ismi takımdan ayrıldı!

Beşiktaş'ın gözde ismi takımdan ayrıldı! Beşiktaş'a gideceği konuşulan ve hatta siyah-beyazlı takımla anlaştığı ifade edilen Salih Uçan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alanyaspor'a veda etti.

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia!

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia! Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Galatasaray'a transferde dev teklif geldi. Sarı kırmızılıların oyuncusu Mostafa Mohamed için müthiş bir teklifte bulundular.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya Fernando önerisi

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya Fernando önerisi Trabzonspor, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluğun favorilerinden olmak isterken, hemen her gün yeni bir isim gündeme geliyor.

Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından duyurdu! 'Şampiyonlar Ligi finali...'

Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından duyurdu! 'Şampiyonlar Ligi finali...' UEFA sürpriz bir kararla Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'dan alıp Portekiz'in Lizbon şehrine vermişti. Rıdvan Dilmen, UEFA'nın aldığı yeni kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye yabancı sınırı tepkisi!

Kulüpler Birliği'nden TFF'ye yabancı sınırı tepkisi! Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) açıkladığı yeni yabancı kuralına Kulüpler Birliği'nden tepki geldi. Kulüpler Birliği açıklamasında, TFF'nin verdiği sözlere uymayarak aksi yönde bir karar aldığını belirtti.

Alexander Sörloth Trabzonspor taraftarına patladı! 'Yeter!'

Alexander Sörloth Trabzonspor taraftarına patladı! 'Yeter!' Trabzonspor'dan Leipzig'e giden Alexander Sörloth ile ilgili 'boşa çıktı' haberleri üzerine bordo mavili taraftar Sörloth'u mesaj yağmuruna tuttu. Sörloth ise gelen çok fazla mesaj karşısında daha fazla dayanamadı ve taraftara patladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER