Haziran 2021 Haberleri

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor!

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! Trabzonspor transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor! Karadeniz ekibinin dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik'i bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Galatasaray'da yaprak dökümü! 4 ayrılık birden

Galatasaray'da yaprak dökümü! 4 ayrılık birden Süper Lig'in 2020/2021 sezonunu ikinci sırada kapatan Galatasaray'da yaprak dökümü başladı. Yeni transferler için yönetim 4 ismin üstünü çizdi.

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...'

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...' Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu heyecanı yaşanıyor. Milli yıldız transferi hakkında son dakika açıklaması bulundu. Çalhanoğlu, Galatasaray hakkında önemli transfer açıklaması yaptı.

Arda Turan Dzeko ile buluştu! Taraftar coştu

Arda Turan Dzeko ile buluştu! Taraftar coştu Tatil için eşi Amra Dzeko ile birlikte Marmaris'e giden yıldız futbolcu Galatasaraylı Arda Turan ile bir araya geldi. Arkadaş grubuyla birlikte poz veren Dzeko'nun Arda ile yan yana olması transfer iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Ahmet Nur Çebi Domagoj Vida'ya kapıyı gösterdi

Ahmet Nur Çebi Domagoj Vida'ya kapıyı gösterdi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, maddi konular üzerine keskin ifadeler kullandı. Çebi, takımın ekonomisini sarsmayacaklarını ve futbolculardan indirim isteyeceklerini ifade etti.

Taraftar Fenerbahçe'ye ateş püskürüyor! Sebebi ise Cengiz Holding

Taraftar Fenerbahçe'ye ateş püskürüyor! Sebebi ise Cengiz Holding Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un mali yönden yeni kaynak yaratma girişimleri sürüyor. Bu doğrultuda birçok görüşme gerçekleştiren sarı-lacivertliler için ortaya atılan son iddia taraftarların tepkisini çekti.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın 4 oyuncunun biletini kesti

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın 4 oyuncunun biletini kesti Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş ’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen isimler de belli olmaya başladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER