Haziran 2021 Haberleri

Üçlü zirvede karar çıktı! İşte Sergen Yalçın'ın 4 talebi

Üçlü zirvede karar çıktı! İşte Sergen Yalçın'ın 4 talebi Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ ve teknik direktör Sergen Yalçın arasında üçlü zirve gerçekleşti. Şampiyon takımın hocası Sergen Yalçın 4 maddede isteklerini iletti.

Emre Belözoğlu gitti Alex De Souza geliyor

Emre Belözoğlu gitti Alex De Souza geliyor Fenerbahçe'den ayrılma kararı alan ve bunu sarı lacivertli camia ile paylaşan Emre Belözoğlu'nun takımdaki görevini bırakmasının ardından gözler yeni ismin kim olacağını sorgular oldu. Alex De Souza'nın Fenerbahçe'ye geleceği iddia edildi.

Bomba iddia! Fatih Terim Fenerbahçe yolunda!

Bomba iddia! Fatih Terim Fenerbahçe yolunda! Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasından sonra yerine kim gelecek, teknik direktör kim olacak büyük merak konusu oldu. Galatasaray'da sözleşmesi biten ve sarı kırmızılılardan ayrılan Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gideceği iddia edildi.

Mustafa Cengiz'den TFF'ye flaş sözler! 'Harcama limiti ve...'

Mustafa Cengiz'den TFF'ye flaş sözler! 'Harcama limiti ve...' Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün FIBA Emeklilik ve Hayat A.Ş. ile yaptığı işbirliği anlaşmasının lansmanında flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan Monaco'ya Onyekuru cevabı

Galatasaray'dan Monaco'ya Onyekuru cevabı Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu averaj ile Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da gündem başkanlık seçimi. 19 Haziran'da sarı-kırmızılılar sandık başına giderek yeni başkanını seçecek.

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş borsada kayıpları oynuyor

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş borsada kayıpları oynuyor Spor Toto Süper Lig'in 2020/2021 şampiyonu Beşiktaş, futbolda gösterdiği başarıyı borsada gösteremedi. Siyah beyazlılar borsada adeta kayıpları oynuyor.

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor!

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor! Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu'nun ayrılmasının ardından 13 isimle daha yollar ayrılıyor. Ali Koç, özellikle Sivasspor maçında gösterilen mücadeleye sinirlendiğini ve sözleşmesi olsun olmasın bazı isimlerin biletini kestiğini açıklamıştı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER