FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor!

Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu'nun ayrılmasının ardından 13 isimle daha yollar ayrılıyor. Ali Koç, özellikle Sivasspor maçında gösterilen mücadeleye sinirlendiğini ve sözleşmesi olsun olmasın bazı isimlerin biletini kestiğini açıklamıştı.

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu sportif görevinden ayrıldı. Belözoğlu, ayrılırken sarı lacivertli camiaya "Büyük Fenerbahçe Ailem’e...." başlıklı bir veda mesajıyla hitap etmişti.

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor! - Sayfa 2

Emre Belözoğlu'nun bu veda mesajına Fenerbahçe'den cevap gecikmedi. Fenerbahçe Emre Belözoğlu'nun veda mesajına şu şekilde cevap verdi:

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor! - Sayfa 3

"Çocukluk hayali olan Fenerbahçe formasını giydiği süre boyunca Çubuklu'nun hakkını sonuna kadar veren, formasını çıkarıp Sportif Direktör olarak Kulübümüze hizmetlerine devam eden ve son olarak Futbol A Takım Direktörümüz olarak Fenerbahçemiz için mücadeleye devam eden Emre Belözoğlu, Kulübümüzdeki resmi görevlerinden ayrılmıştır.

Emre Belözoğlu'na, kalbi Fenerbahçe ile atan milyonlarca yürek adına ortaya koyduğu tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor;

Emre Belözoğlu'nun ardından 13 isim daha gidiyor! - Sayfa 4

Futbolcu olarak en üst seviyeye gelen kaptanımızın bundan sonraki kariyerinde de iyi noktalara geleceğinden şüphemiz olmadığını ve her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

Bir gün yeniden buluşmak dileğiyle...

Her daim yolun açık, şansın bol olsun Fenerbahçeli Emre!"