Haziran 2021 Haberleri

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Levent Şahin'de veda mesajı

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin bitmesi ve yenilenmemesi üzerine tecrübeli hoca ile yollar ayrıldı. Şimdi de bir başka isim de Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı.

Fenerbahçe'de başarısızlığın sorumlusu kim?

Fenerbahçe'de başarısızlığın sorumlusu kim? 2014 yılından beri bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe'de oluşan kötü tablonun sorumlusu kim? Yönetim mi? Teknik heyet mi? Futbolcular mı? İşte tüm ayrıntılar...

Galatasaray'ın KAP'a bildirmediği gerçek ortaya çıktı

Galatasaray'ın KAP'a bildirmediği gerçek ortaya çıktı Galatasaray'da tarihi seçime günler kala çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Maliyeti yüksek futbolcuları takımdan göndererek ekonomik olarak rahatlamak isteyen sarı-kırmızılılarda Babel'e ödenen ücretin gerçeğe göre çok yüksek olduğu öğrenildi.

Salih Uçan'ın Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu

Salih Uçan'ın Beşiktaş'tan alacağı ücret belli oldu Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un başarılı bir sezon geçirmesinde başrol oynayan isimlerden biri olan Salih Uçan'ın yeni adresi netleşti. Beşiktaş ile anlaşan Salih Uçan'ın alacağı ücret de belli oldu.

Fatih Terim'e dev teklif! Lille peşine düştü

Fatih Terim'e dev teklif! Lille peşine düştü Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Fatih Terim'e Fransa'nın şampiyonu Lille'den teklif geldi. Milli oyuncularımızdan Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille, Fatih Terim'le anlaşmak istiyor.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu krizi!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu krizi! Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan Emre Belözoğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Başkan Ali Koç'un yabancı bir hocayla devam etmek istemesinin yanı sıra Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olarak kalmasını istiyor. Ancak Emre Belözoğlu bu isteğe sıcak bakmıyor.

Abdullah Avcı'dan Sörloth ve Hamsik açıklaması

Abdullah Avcı'dan Sörloth ve Hamsik açıklaması Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili ekipten Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth ve Marek Hamsik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Avcı, her iki oyuncu için de güzel şeyler söyledi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER