Haziran 2021 Haberleri

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’ye veda etti

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’ye veda etti Fenerbahçe’de sportif direktörlük yapan Emre Belözoğlu sarı lacivertli camiaya veda etti. Belözoğlu, veda mesajında Fenerbahçe ile ilgili duygusal ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli

Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, büyük bir değişime gidiyor. Başkan Ali Koç, yaptığı açıklamada yabancı bir teknik adam ile anlaşacaklarını söylerken, Emre Belözoğlu ile de yollar ayrılıyor.

A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2020 kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2020 kadrosu açıklandı EURO 2020 hazırlıklarına Antalya'da başlayan A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş, 30 kişilik kamp kadrosunu açıklamıştı. Hazırlıkların ikinci etabı için Almanya'ya gidecek olan A Millilerde kadro da 26 kişiye düşürüldü.

Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaş taraftarına müjde

Ahmet Nur Çebi'den Beşiktaş taraftarına müjde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lig Radyo yayınında TFF'den limit isteyeceğini ve bunun için görüşmeler yapacağını açıkladı.

Mesut Özil'den Galatasaray'a transfer hediyesi

Mesut Özil'den Galatasaray'a transfer hediyesi Schalke'de kiralık olarak forma giyen Kolasinac'ı transfer listesine alan Galatasaray ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyası bu transferde Fenerbahçeli Mesut Özil'in katkısı olduğunu yazdı.

Abdullah Avcı'dan Sörloth için büyük fedakarlık

Abdullah Avcı'dan Sörloth için büyük fedakarlık Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili ekipten geçen sezon ayrılıp Leipzig'e giden ve şuan Leipzig'de istenen performansı sergileyemediği gerekçesiyle boşa çıkan Alexander Sörloth için büyük fedakarlık yaptı.

Falcao'nun menajerine tam yetki! 'Acil kulüp bul'

Falcao'nun menajerine tam yetki! 'Acil kulüp bul' Galatasaray'a geldiği günden beri taraftarın adını duyunca bile heyecanlandığı isim Radamel Falcao ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Falcao'nun menajerine tam yetki verilip "Acil kulüp bul' denildiği öğrenildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER