GALATASARAY

Mesut Özil'den Galatasaray'a transfer hediyesi

Schalke'de kiralık olarak forma giyen Kolasinac'ı transfer listesine alan Galatasaray ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İngiliz medyası bu transferde Fenerbahçeli Mesut Özil'in katkısı olduğunu yazdı.

Mesut Özil'den Galatasaray'a transfer hediyesi

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ile transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu dönemde sarı kırmızılıların transfer listesinde flaş isimler yer alıyor. İngiliz Football London, Mesut Özil'in Galatasaray'a gelmesini önerdiği Sead Kolasinac'la ilgili bir haber yaptı.

Tashan Deniran-Alleyne imzalı haberde Arsenal'in bu yaz futbolcu satışından 50 milyon sterlin beklediği belirtildi. Kolasinac da satılacak oyuncular arasında yer aldı. Ancak Galatasaray'ın sadece Kolasinac ile görüştüğü, 'Arsenal'in kapısını çalmadığı' detayı da sızan bilgiler arasında.

Schalke'de kiralık oynadıktan sonra sözleşmesi sona eren ve Londra'ya dönen Kolasinac, Arsenal'li yöneticilerle yaptığı görüşmede bonservisinin bedelsiz verilmesini istedi. Hangi takıma gideceğine dair bilgi vermedi. Mesut'un "Galatasaray'da yeni bir başlangıç yapabilirsin" sözünü dinleyeceği tahmin edilen 27 yaşındaki sol bekin, imza parası karşılığında sarıkırmızılı kulüple anlaşması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER