FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, büyük bir değişime gidiyor. Başkan Ali Koç, yaptığı açıklamada yabancı bir teknik adam ile anlaşacaklarını söylerken, Emre Belözoğlu ile de yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takıma yapılacak takviyelerle ilgili ise stoper, bek, kanat ve forvet transferleri yapılacağını söyledi. Stoper için adı geçen isimse Jerome Boateng'di. Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü yıldızın transferinde Jose Moruinho engeli çıktı.

Bayern Münih ile yollarını ayıran Jerome Boateng'e Fenerbahçe'nin yanı sıra Roma ve Monaco'nun teklif yaptığı kaydedildi.

La Gazzetta dello Sport'un haberinde Bayern Münih'e veda eden Jerome Boateng'e en ciddi taliplerin Fransa'dan Monaco ile İtalya'dan Roma olduğu kaydedildi. Bir dönem adı Fenerbahçe ile de anılan Alman stoper konusunda en dikkat çekici tekliflerin bu iki kulüpten geldiği aktarıldı.

Özellikle Roma'da Jose Mourinho'nun savunmada tecrübeli bir isim istemesi nedeniyle Boateng'i istediği ve görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Geçen sezon Bayern'de 39 maçta forma giyen Boateng 2 gol 1 asistle katkı yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER