Haziran 2021 Haberleri

TFF transfer dönemlerinin bitiş tarihini uzattı

TFF transfer dönemlerinin bitiş tarihini uzattı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından bugün gerçekleştirilen toplantıda Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı ile transfer dönemlerine ilişkin değişikliklerin yapılması kararlaştırıldı.

Falcao'ya milli takım şoku! Kadroya alınmadı

Falcao'ya milli takım şoku! Kadroya alınmadı Kolombiya Teknik Direktörü Reinaldo Rueda, Copa America 2020 geniş kadrosunu belirledi. Rueda, Galatasaray 'ın 35 yaşındaki forveti Radamel Falcao'yu kadroya davet etmedi.

Mancini'den EURO 2020 maçı öncesi açıklama

Mancini'den EURO 2020 maçı öncesi açıklama Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız açılış karşılaşmasında İtalya ile mücadele edecek. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç öncesi Gök Mavililerin teknik direktörü Roberto Mancini basın toplantısında soruları yanıtladı.

Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu?

Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu? Trabzonspor bir süredir peşinde olduğu Marek Hamsik artık Karadeniz ekibinin kadrosuna dahil oldu. Peki Marek Hamsik Trabzonspor'da başarılı olur mu? İşte Marek Hamsik'in bugüne kadar maçlarda gösterdiği performanslar...

Trabzonspor Marek Hamsik transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor Marek Hamsik transferini KAP'a bildirdi Trabzonspor yaz transfer döneminin başladığı günden beridir Marek Hamsik transferi için her türlü girişimde bulunuyordu. Bordo mavililer en nihayetinde Slovak yıldızı renklerine bağlamayı başardı.

Emre Belözoğlu'ndan Ümit Özat'a şok' 'Hesap verecek'

Emre Belözoğlu'ndan Ümit Özat'a şok' 'Hesap verecek' Fenerbahçe'den ayrılan Emre Belözoğlu'nun avukatı tarafından yapılan açıklamada Ümit Özat'ın ithamları nedeniyle hukuki işlemlere başlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı Fenerbahçe hem zamanla yarışıyor hem de bir yandan da, zorlaşan şartların üstesinden gelmeye çalışıyor. Sarı lacivertlilerde yabancı antrenör konusu kulüpte ve camiada stres yaratıyor. Sarı lacivertli camiada Rafael Benitez ismi yüksek sesle dile getirilirken asıl hedefte başka bir hocanın olduğu ortaya çıktı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER