FENERBAHÇE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı

Fenerbahçe hem zamanla yarışıyor hem de bir yandan da, zorlaşan şartların üstesinden gelmeye çalışıyor. Sarı lacivertlilerde yabancı antrenör konusu kulüpte ve camiada stres yaratıyor. Sarı lacivertli camiada Rafael Benitez ismi yüksek sesle dile getirilirken asıl hedefte başka bir hocanın olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı - Sayfa 1

Fenerbahçe’de teknik direktör konusunda artık çözüm ve somut adımlar bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde son karar yabancı bir teknik adamla anlaşmak olsa da, bir türlü beklenen sonuca ulaşılamıyor.Şu ana kadar Alman ve Portekizli hocalar üzerinde araştırmalar yapılırken, arka arkaya gelen ‘ret’ yanıtları işin ciddiyetini ortaya koydu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı - Sayfa 2

Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak yeni bir sayfa açmaya çalışan Fenerbahçe’yi maddi ve manevi birçok zorluk da bekliyor. 25-26 Haziran’daki kongreye kadar hocayı yetiştirmeye çalışan Fenerbahçe’nin masasında bekleyen sorular şöyle: Pandemi koşulları nedeniyle yabancı bir ismin istediği zaman seyahati eskiye oranla daha zor. Koronavirüs kuralları ülkeden ülkeye göre değişiyor ve süreci etkiliyor.-Kulübün ekonomik koşulları da malum... İstenildiği gibi para harcanamıyor ve belli bir maaş kriteri aşılamıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı - Sayfa 3

Ali Koç Yönetimi 3. seneyi doldurdu ve 7 farklı hoca gönderildi. Bu nedenle camiada artık yeni bir hoca başarısızlığı kabul edilmeyecek. Transferde hoca belli olmadığı için adım atılamıyor. Gidecekler ve gelecekler belirlenemiyor. EURO 2020 de bu durumu etkiliyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan ters köşe! Herkes yanıldı - Sayfa 4

Yabancı oyuncuda 8+6 kuralı şu anda bir belirsizlik oluşturdu. Kulüpler Birliği-TFF görüşmeleri bekleniyor. Kongre 3. kez erteleniyor. 25-26 Haziran’a kadar eğer bir hoca bulunamazsa üyelerden tepkiler gelecek. Teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe’de son 2 yılda Alman ekolü üzerinde duran Ali Koç ve yönetimi, aslında bir isim üzerinde yoğunlaşıyor. 54 yaşındaki Alman çalıştırıcı Roger Schmidt, sarı-lacivertli yönetimin beğendiği bir isim olarak öne çıkıyor.