TRABZONSPOR

Abdullah Avcı'dan Sörloth ve Hamsik açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo mavili ekipten Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth ve Marek Hamsik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Avcı, her iki oyuncu için de güzel şeyler söyledi.

Abdullah Avcı'dan Sörloth ve Hamsik açıklaması

Bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, takımın transfer gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'a yeniden geleceği konuşulan Sörloth ve Hamsik'i doğrulayan Avcı, "Sörloth keşke olsa... Başkanımız onunla ilgili çalışma yapıyor. Hangi boyutta olduğunun bilgisini alıyorum. Bekleyeceksek Sörloth'u beklemeye razıyım. Olabiliyorsa bu bizi mutlu eder. Olmazsa B planımız hazır." dedi.

Marek Hamsik için de "Doğru" diyen Avcı, "İstemez misin? Büyük oyuncu. Keşke öyle bir şey olabilse. Ama bunların hepsinin içinde Trabzonspor kulübünün ekonomisinin uygun olması lazım. Trabzonspor'a bir oyuncu alırken diğer unsurları da dikkate alması lazım. Trabzonspor, en fazla kendi içinde yetişen oyuncuyu Gençlerbirliği ile birlikte oynatan takım. Buna da dikkat etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı sözlerine "Trabzonspor verimli topraklar. Yakın tarihte Yusuf var. Uğurcan konuşuluyor. Fatih Tekkeler, Gökdenizler, Hamiler... Akademiyle ilgili çalışmalarım var. Nasıl transfer çalışması yapıyorsak, toprağı daha iyi dizayn etmek için çalışmamız var." cümlelerini de ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER