FENERBAHÇE

Bomba iddia! Fatih Terim Fenerbahçe yolunda!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasından sonra yerine kim gelecek, teknik direktör kim olacak büyük merak konusu oldu. Galatasaray'da sözleşmesi biten ve sarı kırmızılılardan ayrılan Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gideceği iddia edildi.

Bomba iddia! Fatih Terim Fenerbahçe yolunda!

Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitirerek taraftarına hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de ilk fatura Emre Belözoğlu'na çıkmıştı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında son 10 haftada görev yapan teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolları ayırdıklarını duyurmuştu.

Emre Belözoğlu'na kulübe verdiği hizmetleri için teşekkür eden Ali Koç, Belözoğlu'nun yerine yabancı bir teknik adamla yola devam edeceklerinin sinyallerini vermişti. Koç, özellikle Portekiz ve Almanya kökenli hocalarla temasa geçeceklerini dile getirmişti.

Bu doğrultuda hoca arayışlarına başlayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü isimleri listesine aldı. Başkan Koç ise basın toplantısında yeni teknik direktörün en geç haziran ayının son haftasında belli olacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken, Hürriyet yazarı Attila Gökçe, flaş bir öneride bulundu. Gökçe, yazısında Fenerbahçe'nin Galatasaray efsanesi Fatih Terim'e teklif götürebileceğini belirtti.

Atilla Gökçe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Ali Koç, Fenerbahçe'nin yerli antrenörlerle yapamayacağının itirafında bulunuyor. Çünkü Aykut Kocaman gibi değerli bir evladını kırdı. Taraftar baskısı ile görev getirdiği Ersun Yanal'ı pişman ettirdi. Emre Belözoğlu'nda da imdat çekici gibi camı kırarak yangını önlemeye çalıştı. Ama Emre'nin beklentilerinin tamamen kırıldığı bir noktaya geldi. Şimdi F.Bahçe yerli teknik adam kaynaklarını tüketti. '19 şampiyonluğun 16'sını yabancılarla kazanmışız" demek bence tezine bulduğu zayıf bir payandadır. 14 yıldır üst üste şampiyonluk yaşayan Türk antrenörler her konuda kendini kanıtlamıştır. Ali Koç başkanlığında Fenerbahçe, Fatih Terim'e bir teklifte bulunamaz mı? Ortalık karışır ama olursa da olur. Olmayacak bir şey mi bu. Bu itiraflardan, çaresizlik tablosunu ortaya koyduktan sonra Almanya ve Portekizli teknik adam istiyor. Ancak iyi ve başarıya aç bir teknik adamın Türk futbol kültürüne, F.Bahçe'nin ihtirasına, Ali Koç'un beklentilerine ve sabırsızlığına ne şekilde cevap vereceğini bilebilir miyiz? Başkan, F.Bahçe'nin büyüklüğüne uygun büyük bir adım atıyor ama sonra unutuluyor. Kendi çizdikleri sınırları kendileri ihlal ediyor."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER