TRABZONSPOR

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor!

Trabzonspor transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor! Karadeniz ekibinin dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik'i bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! - Sayfa 1

Karadeniz temsilcisi transfer döneminin başında büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın orta sahaya tecrübeli bir isim istemesi üzerine Göteborg takımında forma giyen Marek Hamsik ile temas kurulmuştu.

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! - Sayfa 2

Bruno Peres ve Gervinho'yu bitiren menajerler 33 yaşındaki yıldızın transferinde de önemli mesafe kat etmişti. Bordo-mavili yönetim, söz konusu Hamsik olunca maksimum maaş teklifinde de esnekliğe gitmişlerdi. Oyuncu da Trabzonspor'a bugün cevap vereceğini iletmişti.

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! - Sayfa 3

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Marek Hamsik'in cevabının olumlu olması bekleniyor. Slovak yıldızla temas kuran menajerler, bordo-mavili idareciler ve gazetecilerin tümü bu işin kısa süre içinde olumlu şeklide noktalanacağı yönünde sinyaller verdiler.

Trabzonspor Marek Hamsik bombasını patlatıyor! - Sayfa 4

33 yaşındaki futbolcunun cevabını Trabzonspor taraftarı da heyecanla bekliyor. Bruno Peres ve Gervinho'dan sonra Marek Hamsik'in transferi gerçekleşirse bordomavililer büyük iş yapmış olacak. Takımın ana parçaları kampta yer alacak.