GALATASARAY

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...'

Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu heyecanı yaşanıyor. Milli yıldız transferi hakkında son dakika açıklaması bulundu. Çalhanoğlu, Galatasaray hakkında önemli transfer açıklaması yaptı.

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...' - Sayfa 1

Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu özellikle geçtiğimiz sezon pandemi sonrası vites yükseltti ve Kırızı Siyahlıların şampiyonluk yarışında olmasını sağladı. Ibrahimovic ile müthiş bir uyum yakalayan Çalhanoğlu, attığı goller ve asistleriyle İtalya Serie A'ya damga vurdu.

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...' - Sayfa 2

Milan ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek yıldız futbolcu için sözleşme yenileme görüşmeleri yapıldı. Hakan Çalhanoğlu Milan'dan gelen teklifi reddetti. Milan ve Hakan Çalhaoğlu arasında görüşmeler devam ediyor.

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...' - Sayfa 3

Hakan Çalhanoğlu'na İtalya'dan Juventus başta olmak üzere Avrupa'dan ve Katar'dan teklifler olduğu iddia ediliyor. Hakan Çalhanoğlu ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği ifade edilmişti.

Hakan Çalhanoğlu resmen açıkladı! 'Bir gün Galatasaray...' - Sayfa 4

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, Skorer'den Nergis Aşkın'a yaptığı açıklamada "Türkiye'yi ayağa kaldıracak bir 10 numarayı Fatih hocamız istediği anda transfer edeceğiz. Bu 10 numara Türk ve büyük ses getirecek." ifadelerini kullanmış ve gözler Hakan Çalhanoğlu'na çevrilmişti.