GALATASARAY

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia!

Süper Lig'i ikinci sırada bitiren Galatasaray'a transferde dev teklif geldi. Sarı kırmızılıların oyuncusu Mostafa Mohamed için müthiş bir teklifte bulundular.

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia! - Sayfa 1

Galatasaray'ın devre arasında Mısır kulübü Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed, gösterdiği performansla beğeni büyük topladı. Zamalek kulübünden ise aylar sonra çarpıcı bir itiraf geldi. Kulübün eski yönetisi itirafı açıklarken Galatasaray'a Mohamed için gelen dev transfer teklifini de duyurdu.

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia! - Sayfa 2

Galatasaray'ın devre arasında Zamalek'ten satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mostafa Mohamed, Sarı Kırmızılı formayla attığı gollerle kısa sürede adından söz ettirdi.

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia! - Sayfa 3

23 yaşındaki Mısırlı golcü, gösterdiği müthiş performansla yarım sezonda Süper Lig'e damga vurdu. Galatasaray'da 17 maçta forma giyen Mostafa Mohamed 9 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Mısır Milli Takımı ile Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boy gösterecek olan golcü futbolcunun Galatasaray'a maliyeti 6 milyon dolar oldu.

Galatasaray'a dev teklif! Mostafa Mohamed için müthiş iddia! - Sayfa 4

Sarı kırmızılılar 1 yıllık kiralama bedeli olarak Zamalek'e 2 milyon dolar verdi. Galatasaray, Mostafa Mohamed'in bonservisini almak isterse Mısır kulübüne 4 milyon dolar daha ödemek zorunda.