TRABZONSPOR

Alexander Sörloth Trabzonspor taraftarına patladı! 'Yeter!'

Trabzonspor'dan Leipzig'e giden Alexander Sörloth ile ilgili 'boşa çıktı' haberleri üzerine bordo mavili taraftar Sörloth'u mesaj yağmuruna tuttu. Sörloth ise gelen çok fazla mesaj karşısında daha fazla dayanamadı ve taraftara patladı.

Alexander Sörloth Trabzonspor taraftarına patladı! 'Yeter!'

Trabzonspor'da oynadığı süre boyunca Süper Lig'de gol kralı olan ve bordo mavili taraftarın gönlünde taht kuran Alexander Sörloth yoğun mesaj bombardımanına tutuldu.

Trabzonspor taraftarı Norveçli oyuncu için harekete geçmişti. Sörloth, Instagram hesabından bugün bir paylaşım yaptı. Bordo Mavili taraftarlar ise oyuncunun paylaşımının altına "Come to Trabzonspor (Trabzonspor'a gel)" mesajları yazdı. Taraftarın paylaşımın altına yaptığı yorumlar akşam saatlerinde 1 milyonu geçti.

"Telefon numaramı ele geçirdiler"

Norveçli golcü yaşananlar hakkında Norveç'te yayın yapan TV 2'ye konuştu. Sörloth, "Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler" dedi.

Karadeniz ekibine geri döneceği iddia edilen Sörloth, taraftarlardan çok fazla mesaj alıyor. Durumdan rahatsız olduğunu anlaşılan Sörloth "Lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Bu durum hayatımı çok stresli hale getiriyor. Bu kadarı yeterli" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER